EXCLUSIV | „Young Boys are jucători rudimentari, jucători greoi!” Un fost internațional român are încredere în CFR

Ionuț Rada o vede pe CFR Cluj mai valoroasă decât pe Young Boys Berna. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 11:45
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 12:01

CFR Cluj a remizat, 1-1, cu Young Boys Berna în primul meci din turul 3 al Champions League. Elevii lui Șumudică au deschis rapid scorul, în minutul 4, când Manea a fructificat lovitura liberă executată de Deac. În repriza a doua elvețienii au dominat copios, iar în urma mai multor atacuri, au reușit să marcheze, în minutul 90+3, prin Sierro.

Ionuț Rada, care a evoluat cu echipa din Gruia în grupele Champions League, este de părere că clujenii au un lot mai bun decât adversarii lor. Fostul fundaș consideră că în retur, Șumudică ar trebui să mizeze mai mult pe cartea atacului pentru că Young Boys nu are jucători atât de valoroși. 

  • EXCLUSIV | „Young Boys are jucători rudimentari, jucători greoi!” Un fost internațional român are încredere în CFR

„Young Boys nu sunt de speriat, dar trebuie să le pui probleme”
 

„Abordarea asta e periculoasă. Dacă vom merge acolo să ne apărăm, chiar dacă vom marca, va fi foarte greu. Trebuie mai mult curaj și în multe momente Young Boys Berna ne-a arătat că nu sunt de speriat, sunt jucători rudimentari, jucători greoi, dar trebuie să le pui probleme. Dar când te retragi în apărare și vin centrări din lateral, cu o talie mult mai bună decât ai noștri, te poți aștepta să primești gol. 

„CFR este mult mai valoroasă decât Young Boys Berna”
 

Eu zic că CFR Cluj este mai valoroasă decât Young Boys Berna, luată individual și pe jucători care pot decide meciul, cum ar fi Păun, ALibec, Deac. Young Boys nu are jucatori de genul asta, ei au jucat pentru ca au fost lăsați. În multe momente, tot ce încercau să facă era să ducă mingea la margine și să vină cu centrari pentru atacantul lor central, care avea o talie importantă”, a declarat Ionuț Rada la Ora Exactă în Sport, la PRO X.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies