Calificari

„Ăia aveau trei viteze, ai noștri jumătate de viteză!” Evoluția lui CFR Cluj din Liga Campionilor, aspru criticată 

CFR Cluj a remizat, 1-1, în meciul tur cu Young Boys. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 09:42
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 09:55

CFR Cluj și Young Boys au remizat în primul manșă din turul 3 al Champions League. Partida a început cum nu se putea mai bine pentru elevii lui Șumudică, în minutul 4, Manea înscrie după o fază fixă executată de Deac. Clujenii nu au reușit să păstreze rezultatul până la final, iar după multiple atacuri, elvețienii aveau să egaleze în minutul 90+3 prin Sierro. Astfel, meciul decisiv pentru calificarea în grupele Europa League se va disputa la Berna. 

Dumitrul Dragomir este de părere că echipa din Gruia nu merita victoria în fața celor de Young Boys. Fostul președinte al LPF consideră că diferența de valoare între jucătorii celor două formații a fost mare. 

  • „Ăia aveau trei viteze, ai noștri jumătate de viteză!” Dumitru Dragomir, resemnat după meciul CFR-ului

„CFR, o echipă bună pentru campionatul nostru, dar pentru jocurile internaționale, la pământ!”
 

Nici nu era cinstit să câștige CFR-ul, o echipă pentru campionatul nostru bună, pentru jocurile internaționale, la pământ. Echipa asta elvețiană este bună. Dacă nu juca așa cum a jucat, lua 3-4 ușor CFR-ul.  

Ăia aveau trei viteze, iar ai noștri jumătate de viteză. Noi nu puteam face un contraatac, nu aveam cu cine. Fotbalul din România este la pământ. Dacă nu ne trezim să facem ceva, o să ajungem într-un colaps. 

Ați văzut ce a zis Grigore? Că el a văzut gazonul când a ajuns la seniori. Toată lumea vrea să facă performanță cu ce are la îndemână, nu se poate. Dacă nu ai materialele ajutătoare: terenuri, hrană, vitaminizare, antrenori capabili, nu avem cum să mai creștem fotbaliști. După părerea mea, talente sunt. Nu sunt condiții să le creștem. 

Dacă nu ai pentru marea performanță condițiile necesare, nu poți scoate fotbaliști. Fotbalul este o meserie. Dacă nu ai condiții propice să înveți această meserie, nu o înveți niciodată”, a declarat Dumitru Dragomir pentru GSP

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies