Emiliano Sala Avion sala David Ibbotson David Mearns Epava Avion Sala Anglia

Emiliano Sala | Anunt de ultima ora: "S-a gasit un CADAVRU in epava avionului!" Anuntul anchetatorilor

Locatia in care a picat avionul in care se afla Emiliano Sala a fost descoperita. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Februarie 2019, 13:51
Data actualizarii: Luni 04 Februarie 2019, 15:48

UPDATE: Autoritatile britanice anunta ca au vazut un cadavru in epava avionului din Canalul Manecii. AAIB investigheaza avionul picat cu un aparat video momentan, dupa ce un submarin a fost trimis la locul accidentului. 

"In baza inregistrarilor video ale aparatului s-a ajuns la concluzia ca obiectul descoperit este epava avionului Piper Malibu.

  • Emiliano Sala, anunt de ultima ora despre trupul neinsufletit al fotbalistului! Au gasit epava avionului

Tragic, in imaginile video se poate observa un ocupant in mijlocul epavei. AAIB isi planuieste acum urmatoarele mutari, in colaborare cu familiile pilotului si pasagerului, dar si a politiei.

Imaginile arata partea din spate stanga a fuselajului, inclusiv o parte din numarul de inregistrare al aparatului.

Intentionam sa publicam un raport interimar in maxim o luna de la data accidentului", e comunicatul AAIB. 

 

Avionul in care zbura Sala a fost descoperit dupa doua saptamani de mister.

Capitanul David Mearns, angajat de familia lui Sala, a gasit locatia prabusirii avionului dupa doar cateva ore de cautare.

Acesta anunta ca avionul s-a facut praf la impact si este posibil ca si cadavrele fotbalistului si al pilotului sa se afle acolo.

Emiliano Sala si David Ibbotson sunt considerati deja morti, iar familiile lor le pot recupera acum trupurile neinsufletite.

"Ne asteptam sa gasim ramasitele, avionul e imprastiat, dar aproape tot este acolo. E o posibilitate mare ca si cadavrele celor doi sa fie acolo, AAIB trebuie sa ia si aceasta varianta in calcul, insa sunt multe variante de luat in calcul acum, in primul rand trebuie sa se gaseasca motivul prabusirii avionului", a spus Mearns pentru BBC.
 

Emiliano Sala, gasit cu banii stransi din donatii!


Ieri seara, Mearns anunta descoperirea locatiei in care se afla avionul, sub apele Canalului Manecii.

"Epava avionului in care se aflau Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson a fost localizata astazi de catre FPV Morven. Asa cum am discutat cu AAIB (Air Accidents Investigation Branch), nava GEO Ocean III a fost mutata in aceasta pozitie pentru a identifica vizual avionul" a anuntat Mearns. Astfel, aria de cautare a fost redusa la 5 kilometri patrati.

"Epava avionului in care se aflau Emiliano Sala si David Ibbotson a fost gasita. A fost localizata in dimineata zilei de duminica de catre echipajul de pe FPV Movren. Asa cum am stabilit cu AAIB (Air Accidents Investigation Branch), nava GEO Ocean III a fost mutata in aceasta pozitie pentru a identifica avionul.

Familiile au fost anuntate, iar AAIB va da un comunicat in cursul zilei de luni. Este cel mai bun rezultat la care speram pentru familii, insa in aceasta seara le-am dat o veste devastatoare. Din respect, nu putem spune mai mult. Tot ce putem spune este ca o mare parte a epavei se afla pe fundul canalului", a spus David Mearns, citat de Sky News.

Primele bucati din avion au fost descoperite in urma cu 5 zile. Atunci, scaunele au fost gasite pe o plaja din Normandia.


VEZI SI:

**"Mitrita pierde nationala!" Cum a ratat "piticul atomic" un transfer in La Liga, in ultimul moment

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!