Emiliano Sala Avion Emiliano Sala cardiff city cautare emiliano sala David Ibbotson Anglia

Cautarea lui Sala, AMANATA din cauza vremii nefavorabile! Anunt de ULTIMA ORA despre ramasitele gasite in Olanda. FOTO

Autoritatile franceze au gasit doua perne provenite din avionul in care se afla Emiliano Sala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Februarie 2019, 16:14
Data actualizarii: Vineri 01 Februarie 2019, 16:14

Cautarile private platite de familia lui Emiliano Sala din donatii vor incepe de duminica, anunta Sky Sports. Ninsoarea si vremea urata le ingreuneaza situatia celor care programasera cercetarile inca de azi.

Autoritatile au gasit inca de luni doua perne pe o plaja din Franta, iar dupa doua zile de examinari au ajuns la concluzia ca ele provin din avionul Piper Malibu in care zbura Emiliano Sala de la Nantes spre Cardiff.

  • Cautarea lui Sala, AMANATA din cauza vremii nefavorabile! Anunt de ULTIMA ORA despre ramasitele gasite in Olanda. FOTO

Avionul pilotat de britanicul David Ibbotson a disparut de pe radare la scurt timp dupa ce ceruse permisiune pentru a zbura la o altitudine mai joasa. Sunt sanse mari ca elicea avionului sa fi inghetat din cauza frigului din zona Canalului Manecii.

Acum, ninsorile abundente din Marea Britanie ingreuneaza cautarile subacvatice, programate sa inceapa inca de azi.


Dupa ce au gasit cele doua perne, autoritatile au restrans zona de cautare la patru mile marine si vor folosi un echipament special pentru a indentifica ceea ce se presupune ca este deja epava avionului in care se aflau cei doi.

La scurt timp dupa aparitia celor doua perne in Franta, un olandez a gasit alte resturi pe o plaja de la Marea Nordului. Autoritatile olandeze au inspectat resturile si au ajuns la concluzia ca acestea nu provin de la un avion, ci probabil de la un vapor. 

Cautarile private si cele organizate de autoritati vor colabora pentru ca sansele de reusita ale operatiunii sa creasca. (Imagini in galeria foto)


 

Modifică setările cookies