Anglia

PRIMELE RAMASITE ale avionului in care se afla Emiliano Sala au fost gasite! BREAKING NEWS! 

Autoritatile franceze au gasit primele ramasite ale avionului Piper Malibu in care zbura atacantul argentinian Emiliano Sala catre Cardiff. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Ianuarie 2019, 16:38
Data actualizarii: Miercuri 30 Ianuarie 2019, 17:13

Primele ramasite ale avionului in care se aflau Emiliano Sala si pilotul Dave Ibbotson au fost gasite pe o plaja din Surtainville, Franta. Sunt doua perne despre care se presupune ca provin din scaunele avionului prabusit. Ele au fost gasite inca de luni, a anuntat un reprezentant Air Accident Investigation Branch din Marea Britanie.

"In dimineata zilei de 28 ianuarie am fost informati de autoritatile franceze ca o parte din perna unui avion a fost gasita pe o plaja langa Surainville, penisnsula Cotentin. O a doua perna a fost gasita in aceeasi zona, mai tarziu, in aceeasi zi. Dintr-o examinare preliminara am ajuns la concluzia ca aceste perne sunt din avionul disparut. Acum desfasuram o cautare subacvatica in acea zona pe o arie de patru mile", a anuntat reprezentantul Air Accident Investigation Branch.

  • PRIMELE RAMASITE ale avionului in care se afla Emiliano Sala au fost gasite! BREAKING NEWS!

"Cautarile subacvatice sunt estimate sa dureze trei zile. Vom folosi un echipament special sonar de scanare in adancul marii pentru a incerca de a localiza epava avionului. Daca vom gasi epava, un vehicul operat de la distanta va fi folosit pentru a examina vizual ramasitele avionului", e comunicatul AAIB.

Autoritatile britanice vor colabora cu oamenii angajati de familia lui Sala pentru cautarile private. "Suntem constienti ca exista o operatiune privata in aceeasi zona, vom colabora cu cei implicati pentru a ne maximiza sansele de localizare a epavei si pentru a avea grija ca operatiunea de cautare sa se desfasoare in siguranta"

Doua vapoare au plecat in cautarea lui Emiliano Sala. "Cautarea privata a avionului in care se afla Emiliano Sala va fi condusa in coordonare cu cautarile AAIB. Cele doua vase vor lucra impreuna pentru o cautare sigura si eficienta", a anuntat capitanul Mearns, omul angajat de familia lui Sala. 

Emiliano Sala, atacantul cumparat de Cardiff cu 20 de milioane de euro de la Nantes in urma cu o saptamana, zbura de la Nantes la Cardiff la bordul unui avion de dimensiuni reduse pilotat de Dave Ibbotson, un instalator care mai lucra si ca DJ si pilota avioane usoare in timpul liber fara sa aiba licenta!

Potrivit The Sun, cautarile subacvatice se desfasoara cu greutate din cauza conditiilor meteo. Acestea vor fi intensificate si se spera la mai multe rezultate in acest weekend. Pernele de scaune ar fi primele ramasite gasite de la ceea ce se presupune ca este epava avionului in care zbura Emiliano Sala. El si pilotul sunt considerati morti deja de catre autoritati.

Avionul in care zburau cei doi a disparut de pe radare deasupra Canalului Manecii lunea trecuta.

FAMILIA LUI EMILIANO SALA A STRANS BANI PENTRU CAUTARI PRIVATE

Autoritatile din Guernsey au incheiat cautarile aeriene dupa trei zile, fara niciun rezultat. Familia atacantului argentinian a venit in Europa si a demarat o strangere de fonduri pentru ca aceste cautari sa continue. Suma obtinuta a depasit rapid 1 milion de euro, cu jucatori precum Messi sau Mbappe printre donatori. 


"O sa gasim o solutie pentru a continua cautarile. O sa-l gasim pe Emiliano si pe pilot. E un luptator si sunt convinsa ca este acolo undeva", a spus Romina, sora jucatorului. 

Iubita lui Sala, declaratii controversate!

Iubita lui Sala, Berenice Schkair, a facut o noua afirmatie socanta. "Cred cu tarie ca el este in viata si ca va aparea! Unde e? Pe o insula! Simt, asa cum simte toata familia, ca nu putea sa dispara pur si simplu!", a spus ea.

"Am simtit ca e ceva ciudat, intunecat. Dar nu am informatii despre nimic!

Ceea ce stiu este ca daca un avion dispare de pe fata Pamantului, doi oameni dispar si nimeni nu vrea sa ii caute, atunci inseamna ca e ceva ciudat la mijloc", a mai spus ea.

Bernice a lansat si o serie de intrebari. "De ce a decolat avionul in ciuda faptului ca Emi spunea ca nu e in conditii bune? De ce i-au trimis un avion deteriorat? De ce nu avea pilotul licenta?", a mai spus ea.

Modifică setările cookies