Atac cu TALPA al lui Mourinho la Manchester City! Ce spune despre transferul lui Messi in Premier League

Atac cu TALPA al lui Mourinho la Manchester City! Ce spune despre transferul lui Messi in Premier League

Jose Mourinho (57 ani) a oferit o noua declaratie in stilul caracteristic, plina de ironie la adresa 'rivalilor'. 

Antrenorul portughez a fost intrebat recent de situatia lui Messi, despre care s-a scris ca putea ajunge in Premier League, dupa ce a anuntat ca vrea sa plece de la Barcelona. Mai multe cluburi din Anglia s-au aratat interesate de starul argentinian. Intrebat daca s-a interesat de Leo, Mourinho a raspuns acid, atacandu-i pe cei de la City. 

"Leo Messi ar fi putut ajunge la un club care sa nu respecte fairplay-ul financiar. Asta nu este cazul nostru", a spus Mourinho. 

Clauza lui Messi de reziliere este de 700 de milioane de euro, astfel ca orice club interesat trebuia sa cheltuiasca o adevarata avere pentru transferul jucatorului. 

Mourinho i-a atacat pe cei de la Manchester City cu fiecare ocazie avuta, mai ales pe tema fairplay-ului financiar. Dupa ce TAS i-a iertat pe 'cetateni' de la sanctiunea de a nu juca in Champions League, portughezul a fost extrem de critic cu decizia luata. 

"A fost o decizie rusinoasa! Daca cineva nu e vinovat, atunci nu primeste amenda de 10 milioane de euro! Nu trebuia sa primeasca amenda. Daca erau vazuti vinovati, atunci trebuia sa fie eliminati din Europa", a spus Mourinho atunci. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un oraș din România a intrat în scenariul roșu. Primar: „Industria HoReCa se închide”
BRAT