"Sa treaca de Shkendija mai intai!" Botosani, adusa cu picioarele pe pamant dupa ce a aflat ca poate juca cu Tottenham! Cum e vazut posibilul duel cu Mourinho

"Sa treaca de Shkendija mai intai!" Botosani, adusa cu picioarele pe pamant dupa ce a aflat ca poate juca cu Tottenham! Cum e vazut posibilul duel cu Mourinho

Botosani are acum inca o motivatie in plus sa se califice in turul urmator al Europa League, cand poate primi vizita lui Tottenam.

Botosani va avea parte de un duel de foc in turul 3 preliminar al Europa League. Pana atunci, moldovenii trebuie sa ii elimine pe Shkendija (Macedonia) ca sa spere la un duel cu Mourinho.

Ilie Dumitrescu a evoluat pentru echipa din capitala Angliei in perioada 1995 - 1996 si spune ca ar fi o ocazie unica pentru o echipa ca Botosani sa joace cu Tottenham.

Fostul mare atacant ii avertizeaza pe fotbalistii lui Croitoru sa fie concentrati in primul rand pe meciul cu Shkendija, iar apoi sa se bucure de oportunitatea unui meci de Champions League in turul 3.

"Ar fi o experienta fantastica pentru antrenori, pentru jucatori, pentru club. O experienta fantastica... Sa treaca, intai, de Shkendija. O experienta fantastica pentru jucatori, pentru antrenori, pentru club. O experienta unica sa joci la nivelul acesta.

Ceva extraordinar pentru jucatori sa intalneasca jucatori din Premier League, de Champions League si un antrenor cu un CV ca al lui Mourinho", a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Botosani - Shkendija se va juca pe 17 septembrie, iar daca se vor califica mai departe, moldovenii vor da piept cu Tottenam pe 24 septembrie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un oraș din România a intrat în scenariul roșu. Primar: „Industria HoReCa se închide”
BRAT