Balotelli semneaza cu o castigatoare a Ligii Campionilor! Italianul, in stilul clasic: s-a dus deja la echipa, desi e sub contract cu Nice
Luni 09 Iulie 2018, 13:46

Balotelli semneaza cu o castigatoare a Ligii Campionilor! Italianul, in stilul clasic: s-a dus deja la echipa, desi e sub contract cu Nice

Mario Balotelli schimba echipa in aceasta vara.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Atacantul italian Mario Balotelli s-a intalnit cu Jacques-Henri Eyraud, presedintele lui Olympique Marseille, duminica, la centrul de antrenament al gruparii franceze, insa transferul sau la OM nu a fost inca oficializat.

Balotelli, care nu a reluat pregatirile cu Nice, club cu care se afla inca sub contract si care a anuntat ca il va sanctiona financiar, a sosit la Olympique duminica după-amiaza.

Jucatorul nu a fost insotit insa de agentul sau Mino Raiola, iar discutiile s-au concentrat pe termenii contractului in prezenta unui avocat, stiindu-se faptul ca fostul jucator al lui AC Milan este interesat de proiectul marseillez ce cuprinde si un salariu substantial, cel mai mai mare acordat unui jucator la OM.

Nice a fixat la 10 milioane de euro clauza de reziliere pentru ultimul an de contract al lui Mario Balotelli.De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"