Luni 09 Iulie 2018, 12:17

Adevaratul motiv pentru care Nemec a refuzat FCSB, dezvaluit de Becali. De ce nu mai vrea in Romania si cine i-a mai trimis oferta: "Era mai buna ca a FCSB-ului"

Adam Nemec este pe cale sa semneze cu o echipa de prima liga din Cipru. Internationalul slovac a refuzat pana acum ofertele lui Becali.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Adam Nemec are sanse minime sa mai joace in Romania. Internationalul slovac s-a despartit de Dinamo dupa doua sezoane si va lua cel mai probabil drumul Ciprului.

Gigi Becali i-a facut mai multe oferte lui Nemec, dar nu a reusit sa-l convinga sa semneze cu FCSB. Patronul formatiei ros-albastre spune ca motivul pentru care Nemec a refuzat toate ofertele din Romania este legat de dorinta sotiei sale. Frumoasa Zuzana Kollarova, fosta miss Slovacia, nu mai vrea sa locuiasca in Romania, dar nici nu vrea intr-o tara islamica.

"Sotia lui Nemec n-a vrut in Romania si n-a vrut in tari musulmane", a spus Becali la PRO X.

Mihai Rotaru: "Oferta noastra a fost mai buna ca a FCSB-ului"

Patronul Universitatii Craiova, Mihai Rotaru, a dezvaluit si el la PRO X ca l-a ofertat pe Adam Nemec, dar a fost, la randul sau, refuzat.

"E adevarat ca l-am ofertat pe Nemec. Cred ca oferta noastra era mai buna ca a FCSB-ului", a spus Rotaru.VIDEO PROTVPLUS.RO