Adevaratul motiv pentru care Nemec a refuzat FCSB, dezvaluit de Becali. De ce nu mai vrea in Romania si cine i-a mai trimis oferta: "Era mai buna ca a FCSB-ului"

Luni 09 Iulie 2018, 12:17

Adam Nemec este pe cale sa semneze cu o echipa de prima liga din Cipru. Internationalul slovac a refuzat pana acum ofertele lui Becali.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Adam Nemec are sanse minime sa mai joace in Romania. Internationalul slovac s-a despartit de Dinamo dupa doua sezoane si va lua cel mai probabil drumul Ciprului.

Gigi Becali i-a facut mai multe oferte lui Nemec, dar nu a reusit sa-l convinga sa semneze cu FCSB. Patronul formatiei ros-albastre spune ca motivul pentru care Nemec a refuzat toate ofertele din Romania este legat de dorinta sotiei sale. Frumoasa Zuzana Kollarova, fosta miss Slovacia, nu mai vrea sa locuiasca in Romania, dar nici nu vrea intr-o tara islamica.

"Sotia lui Nemec n-a vrut in Romania si n-a vrut in tari musulmane", a spus Becali la PRO X.

Mihai Rotaru: "Oferta noastra a fost mai buna ca a FCSB-ului"

Patronul Universitatii Craiova, Mihai Rotaru, a dezvaluit si el la PRO X ca l-a ofertat pe Adam Nemec, dar a fost, la randul sau, refuzat.

"E adevarat ca l-am ofertat pe Nemec. Cred ca oferta noastra era mai buna ca a FCSB-ului", a spus Rotaru.VIDEO PROTVPLUS.RO

Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT