Luni 09 Iulie 2018, 13:22

EXCLUSIV | "Acum imi pare rau ca nu l-am luat! Impresarul ma sunase". De ce nu l-a ofertat Becali pe Cicaldau, noul decar al Craiovei

Alexandru Cicaldau este noul decar al Craiovei, dupa plecarea lui Baluta. Mijlocasul a fost cumparat de la Viitorul lui Hagi cu un milion de euro!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Alexandru Cicaldau, mijlocas in varsta de 20 de ani, este cel mai important transfer al Craiovei pentru noul sezon. Oltenii s-au despartit de Baluta, Gustavo si Screciu, si i-au dat numarul 10 lui Cicaldau, sosit pentru un milion de euro.

Gigi Becali, patronul FCSB, spune ca a avut si el oportunitatea de a-l transfera pe Cicaldau, dar a spus "pas" intrucat FCSB are deja prea multi mijlocasi. Acum, Becali spune ca regreta ca nu l-a transferat si pe tanarul fotbalist.

"M-a sunat impresarul lui Cicaldau si i-am spus ca am prea multi mijlocasi. Dar si acum imi pare rau ca nu l-am luat. Ca mai fumeaza nu e nicio problema, are 20 de ani. Si oricum cand ajungi la Steaua, te lasi. Eu am facut o prostie cu Alibec ca l-am lasat sa fumeze. Nu voi mai permite in viata mea sa fumeze cineva la Steaua", a spus Becali la PRO X.Procurorul general al României îi răspunde ministrului Dan: ”Anchetă imparțială”