Transferurile anuntate de Gigi Becali dupa ce si varianta Rusescu A PICAT: "Cu siguranta ne trebuie! Avem nevoie neaparata!"

FCSB l-a ratat pe Omrani, care a semnat prelungirea contractului cu CFR, dar a picat si varianta Rusescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 11:45
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 16:41

Gigi Becali a anuntat ca este dispus sa-i plateasca un salariu urias lui Rusescu pentru a-l convinge sa revina, insa s-a lovit de refuzul turcilor. Osmanlispor nu doar ca nu vrea sa se desparta de atacantul roman, dar intentioneaza sa-i si prelungeasca intelegerea.

Gigi Becali spune ca FCSB are nevoie neparata de un fundas central si un atacant. In privinta varfului, echipa se poate descurca si in conditiile actuale cu conditia ca Gnohere sa nu plece. Francezul are oferta din zona araba.

"FCSB nu mai e interesata de Omrani. Il luam doar daca era liber.  Pe Rusescu nu-l lasa sa plece. Vor sa-i prelungeasca contractul. Am vrut sa-l transferam, nu imprumut. Cu siguranta, ne trebuie un atacant. Poate sa joace Florinel Coman, Tanase se descurca foarte bine ca atacant, dar daca pleaca si Gnohere trebuie sa luam neaparat un atacant. Avem nevoie de un fundas central si neaparat un atacant", a declarat Gigi Becali la ProX.
 

Modifică setările cookies