"M-am impacat cu Talpan, vorbim la telefon" Ce i-a spus Becali juristului Armatei: "Asa glumesc cu el"

Luni 09 Iulie 2018, 11:58

Florin Talpan a castigat in instanta, in favoarea Armatei, dreptul de folosinta al marcii Steaua. El cere si retrogradarea echipei lui Becali, spunand ca aceasta joaca abuziv in prima liga.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Becali si Talpan se lupta de o buna bucata de vreme pentru marca Steaua. Juristul CSA i-a dat Latifundiarului din Pipera lovitura dupa lovitura, obtinand decizii favorabile Armatei. Chiar si asa, Becali spune ca "s-a impacat cu Talpan".

Patronul FCSB a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X, spunand ca a discutat inclusiv la telefon, in cateva randuri, cu Florin Talpan.

"M-am impacat cu Talpan. Vorbesc cu el. L-am sunat de vreo 2-3 ori, sa glumesc cu el. 'Te-am sunat sa te felicit ca ai terminat pe locul 2'. E un om cuminte, un om linistit, un om bun. Incearca sa-si faca si el datoria acolo. Eu am terminat pe locul 2, dar eu merg in Europa League, el e tot in liga a patra. Si al doilea cu care imi place sa mai glumesc, dar mai rar, este Sumudica", a spus Becali.

Citeste si:
Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT