Luni 09 Iulie 2018, 11:58

"M-am impacat cu Talpan, vorbim la telefon" Ce i-a spus Becali juristului Armatei: "Asa glumesc cu el"

Florin Talpan a castigat in instanta, in favoarea Armatei, dreptul de folosinta al marcii Steaua. El cere si retrogradarea echipei lui Becali, spunand ca aceasta joaca abuziv in prima liga.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Becali si Talpan se lupta de o buna bucata de vreme pentru marca Steaua. Juristul CSA i-a dat Latifundiarului din Pipera lovitura dupa lovitura, obtinand decizii favorabile Armatei. Chiar si asa, Becali spune ca "s-a impacat cu Talpan".

Patronul FCSB a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X, spunand ca a discutat inclusiv la telefon, in cateva randuri, cu Florin Talpan.

"M-am impacat cu Talpan. Vorbesc cu el. L-am sunat de vreo 2-3 ori, sa glumesc cu el. 'Te-am sunat sa te felicit ca ai terminat pe locul 2'. E un om cuminte, un om linistit, un om bun. Incearca sa-si faca si el datoria acolo. Eu am terminat pe locul 2, dar eu merg in Europa League, el e tot in liga a patra. Si al doilea cu care imi place sa mai glumesc, dar mai rar, este Sumudica", a spus Becali.

Citeste si: