Italia

Gazzetta dello Sport face anuntul momentului in Italia: "Cristiano Ronaldo a SEMNAT!" Ce se intampla cu starul portughez

Fanii lui Juventus asteapta cu sufletul la gura transferul lui Cristiano Ronaldo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 12:57
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 12:59

Ronaldo e asteptat la Torino, insa momentan starul portughez se afla in vacanta. Agentul sau e la Madrid si forteaza mutarea, insa Florentino Perez nu cedeaza usor.

Insa Cristiano Ronaldo a semnat cu o companie din Italia, scrie Gazzetta dello Sport, semn ca starul portughez isi face intentiile clare.

Pana sa semneze cu Juventus, Ronaldo a semnat cu compania Avis Bellano ce promoveaza donarea de sange. E recunoscut faptul ca Ronaldo e donator, iar acesta este si motivul pentru care starul de la Real Madrid nu isi face tatuaje. Acum el va deveni imaginea unei campanii ce promoveaza importanta donarii de sange in Italia. Astfel, chipul lui CR7 va fi peste tot in Italia, pe panouri publicitare, autobuze si online, pe site-uri si social media.

Sa fie doar inceputul Ronaldo-mania in Italia? Gazzetta dello Sport scrie ca Juventus vrea sa incheie negocierile cu Real Madrid pana in weekend, cand acesta ar urma sa fie prezentat oficial. 

Modifică setările cookies