VIDEO „Prima dată beau o bere!” Svitolina a dezvăluit cum va sărbători victoria cu Swiatek. Ce a spus despre Ucraina

Elina Svitolina Iga Swiatek Wimbledon 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iulie 2023, 19:05
Data actualizarii: Marti 11 Iulie 2023, 19:13

Wimbledon 2023 | Elina Svitolina nu s-a sfiit să le povestească britanicilor cum va sărbători victoria semnată în detrimentul liderului mondial, Iga Swiatek. 

Entuziasmul a atins paroxismul, în tribunele Terenului Central, când Elina Svitolina a reușit surpriza și a eliminat-o pe ocupanta locului întâi al clasamentului WTA, Iga Swiatek, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

La nouă luni de la nașterea fiicei Skai, sportiva ucraineană a reușit improbabilul și va juca împotriva Marketei Vondrousova, pentru a reuși prima calificare a carierei într-o finală de Grand Slam.

Elina Svitolina: „Dacă mi-ai fi spus că o să ajung în semifinale și o să bat numărul 1 WTA, ți-aș fi spus că ești nebun.”

În aplauzele publicului britanic, Elina Svitolina a glumit, spunând că va savura o bere, întâi de toate, după semnarea marelui succes în detrimentul jucătoarei poloneze.

„Nu știu ce se întâmplă acum. Este de necrezut. Sunt foarte fericită că voi mai avea o șansă să joc aici, într-o atmosferă grozavă. A fost un sentiment incredibil.Am luptat, nu mi-a fost ușor să joc împotriva Igăi. E număr unu, a fost un meci incredibil și sunt foarte mulțumită. 

Iga nu e doar o mare campioană, ci și o persoană minunată. A fost una dintre primele jucătoare care au ajutat Ucraina și poporul ucrainean. A ajutat enorm Ucraina. 

Elina Svitolina i-a mulțumit Igăi Swiatek pentru ajutorul acordat Ucrainei

Nu e ușor să te lupți cu cineva cu care ai împărțit o mulțime de momente plăcute. Sunt foarte mândră de tot ce am realizat astăzi și vă mulțumesc pentru cum m-ați susținut!”, a fost mesajul transmis de Svitolina publicului britanic. 

„Prima dată o să beau o bere, probabil,” a fost răspunsul Elinei Svitolina, când a fost întrebată ce va face în timpul rămas până la semifinala cu Vondrousova. „Voi sărbători cu echipa, după care voi trece prin masaje și recuperare, iar, în final mă voi regrupa pentru a reveni aici,” a completat Svitolina, în interviul oferit pe teren.

Elina Svitolina - Marketa Vondrousova este prima semifinală stabilită a ediției 2023 a turneului de la Wimbledon. Partida va avea loc joi, 13 iulie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!