Simona Halep Kirsten Flipkens Kirsten Flipkens retragere Simona Halep reactie Simona Halep Wimbledon 2022 Tenis

VIDEO Prima reacție a Simonei Halep, după a doua victorie la Wimbledon: „Am tremurat înaintea meciului, antrenorul poate să confirme”

Simona Halep a oferit o lecție de sportivitate, imediat după ce a obținut calificarea în turul 3 la Wimbledon. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 20:45
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 20:46

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) s-a calificat în turul trei la Wimbledon după un meci-rollercoaster cu Kirsten Flipkens (36 de ani, 190 WTA). 

Dincolo de revenirile spectaculoase bifate de sportiva din țara noastră în ambele seturi, în care a revenit de la 2-5, respectiv 1-4, campioana Wimbledon 2019 a omagiat cum se cuvine momentul retragerii adversarei sale. 

În ciuda a două reveniri miraculoase, Halep a oferit o lecție de eleganță, deviind atenția înspre adversara sa

„Nu e vorba despre meciul meu azi, ci despre ea. Mă bucur mult că am jucat în ultimul meci al carierei sale. Am vorbit în trecut despre asta, eram emoționată încă de pe atunci, dar acum sentimentul s-a dublat. 

E o campioană, nu cedează niciodată. Am jucat de multe ori cu ea, așa că am tremurat înaintea acestui meci, antrenorul meu poate să confirme, pentru că e dificil să o înfrunți.

Taie mereu mingea, e uimitoare. Vreau să te felicit pentru întreaga ta carieră, îți vom simți lipsa în circuit. Baftă pe mai departe și țin să îți mulțumesc pentru tot,” a fost declarația empatică făcută de Simona Halep la finalul partidei. 

Simona Halep va reveni pe iarba londoneză sâmbătă, 2 iulie, în meciul din turul 3, programat contra polonezei Magdalena Frech (92 WTA). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!