VIDEO „Muchachooosss!” Novak Djokovic, imagini virale în timp ce cântă piesa Argentinei cu care fanii au făcut spectacol la Mondial 

Novak Djokovic Argentina Australian Open Tenis
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 11:34
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 12:08

Novak Djokovic l-a învins în minim de seturi pe Stefanos Tsitsipas și va reveni pe prima poziție a clasamentului ATP, începând de luni, 30 ianuarie. 

Sârbul s-a impus fără probleme în fața lui Stefanos Tsitsipas, adjudecându-și cel de-al 10-lea trofeu Australian Open din carieră. Novak Djokovic a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam câștigate în carieră, egalându-l astfel pe Rafael Nadal, cel care avea până ieri cele mai multe trofee. 

După câștigarea trofeului, Novak Djokovic a mers să ofere interviuri pentru diferite televiziuni, iar cel oferit pentru ESPN Argentina s-a viralizat rapid. În timpul interacțiunii cu jurnalistul argentinian, cu care a vorbit în spaniolă, sârbul a răspuns pozitiv cererii reporterului de a cânta alături de el celebrul cântec devenit cunoscut la Campionatul Mondial din Qatar, cântat de galeria Argentinei, „Muchachos”. 

Novak Djokovic cântă în spaniolă piesa argentinienilor 

Djokovic i-a răspuns reporterului și a cântat fiecare vers, până la refren, în spaniolă, după cum argentinianul i-a spus. Cântecul „Muchachos” s-a auzit pe parcursul întregului Campionat Mondial din Qatar, zecile de mii de fani argentinieni cântând la unison, meci de meci. 

Piesa a luat naștere după ce Argentina a câștigat Copa America și este dedicată jucătorilor, fiind un îndemn pentru câștigarea Mondialului. În versuri se regăsesc numele lui Messi și Maradona. Cântecul original se numește „Muchachos, Esta Noche Me Emoborracho” (n.r. Băieți, În Seara Asta Mă Îmbăt”), piesă melancolică scrisă în 2003 de Guillermo Novellis și Sergio Cairat.

Versurile cântecului argentinian 

„În Argentina m-am născut, țara lui Diego și Lionel, a copiilor din Malvinas pe care nu îi voi uita niciodată. Nu îți pot explica pentru că nu vei înțelege câți ani am plâns pentru finalele pierdute. Însă asta s-a încheiat pentru că pe Maracana, finala cu brazilienii a câștigat-o din nou tata. 

Băieți, acum ne-am iluzionat din nou; vreau să o câștigăm pe a treia, vreau să fim campioni mondial. Și pe Diego, din cer îl putem vedea; cu Don Diego și La Tota, încurajându-l pe Lionel”, se arată în versurile cântecului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!