VIDEO Finalistul Australian Open, Tsitsipas a dat verdictul: „Djokovic e cel mai bun din istorie!”

Australian Open 2023 Novak Djokovic Stefanos Tsitsipas Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 14:15
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 15:16

Stefanos Tsitsipas l-a numit pe Novak Djokovic „cel mai bun tenismen care a ținut vreodată o rachetă în mână”, în ceremonia de premiere organizată după finala Australian Open 2023. 

Stefanos Tsitsipas (24 de ani) a făcut declarația prin care îl apreciază pe campionul Australian Open 2023, Novak Djokovic (35 de ani), drept cel mai bun tenismen din istorie.

„Djokovic e unul dintre cei mai buni din sportul nostru și cred că e cel mai bun dintre toți care au ținut o rachetă vreodată în mână,” a spus Stefanos Tsitsipas în discursul de învins, ținut în timpul ceremoniei de premiere de la Melbourne.

Tsitsipas, la a doua finală de Grand Slam pierdută în fața lui Djokovic

„Novak e un jucător care te împinge către limite. Nu văd asta ca pe un blestem, sau ca pe un lucru enervant. E foarte important pentru noi, așa că vreau să devin și eu important pentru el, într-o bună zi. Să iau bătaie e, cu siguranță, o lecție foarte bună pentru mine,” a completat Stefanos Tsitsipas. 

Novak Djokovic l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5), în ultimul act al Openului Australiei, ediția 2023.

Tenismenul grec a reușit un singur break pe serva sârbului și a ratat fructificarea momentului psihologic al finalei, derulat la 5-4 în setul secund, când Tsitsipas și-a procurat minge de set. 

Cine e cel mai bun: Federer, Nadal sau Djokovic? Andrei Pavel a răspuns fără să clipească, în emisiunea Poveștile Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!