VIDEO „Cea mai mare victorie a carierei mele!” Discurs puternic ținut de campionul Djokovic la Melbourne

Australian Open 2023 Novak Djokovic campion Australian Open Novak Djokovic discurs Stefanos Tsitsipas Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 14:30
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 14:40

Novak Djokovic crede că circumstanțele care înconjoară câștigarea ediției 2023 a Openului Australian o fac să fie cea mai mare victorie din cariera sa. 

La 35 de ani, Novak Djokovic va începe luni, 30 ianuarie, a 374-a săptămână ca număr 1 ATP. Grație câștigării Openului Australian, ediția 2023, tenismenul sârb își va relua supremația în ierarhia mondială și se plasează într-o poziție excelentă, în lupta cu Rafael Nadal, pentru titlul de jucătorul cu cele mai multe titluri de mare șlem în istorie. 

După victoria în trei seturi cu Stefanos Tsitsipas, „Nole” a ținut un discurs emoționant, în care a menționat că - având în vedere împrejurările - această victorie este, probabil, cea mai mare din întreaga sa carieră. 

Novak Djokovic: „A fost unul dintre cele mai complicate turnee pe care le-am jucat în viața mea.”

„A fost unul dintre cele mai complicate turnee pe care le-am jucat în viața mea, în contextul în care nu am jucat anul trecut aici. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care m-au făcut să mă simt confortabil aici, la Melbourne, și în toată Australia. 

Există un motiv pentru care am jucat cel mai bun tenis al meu pe acest teren. E, probabil, cea mai mare victorie a carierei mele, luând în considerare circumstanțele,” au fost cuvintele lui Novak Djokovic transmise în discursul de campion al Openului Australian

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!