John McEnroe pariază pe Djokovic! Câte Grand Slam-uri îl mai vede câștigând

Australian Open 2023 John McEnroe Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 08:12
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 09:11

John McEnroe nu crede că Australian Open 2023 va fi fost ultimul titlu de mare șlem cucerit de Novak Djokovic.

De 7 ori campion de Grand Slam, John McEnroe îl vede pe Novak Djokovic - ajuns la 22 de titluri de mare șlem - reușind adjudecarea a minim altor trei competiții majore în tenisul mondial. 

Fostul tenismen american apreciază că starea de sănătate a tenismenului sârb, dar și lipsa accidentărilor la nivelul picioarelor îl recomandă pentru extinderea legământului său în turneele de mare șlem. 

John McEnroe: „E greu să nu îl vezi câștigând încă minim două sau trei titluri de mare șlem.”

  • Djokovic și Nadal au, în acest moment, câte 22 de titluri de mare șlem. 

„În acest moment, e greu să nu îl vezi câștigând încă minim două sau trei titluri de mare șlem. Roger a câștigat trei după vârsta de 35 de ani, Rafa, la fel. Djokovic, un atlet fenomenal, probabil cel mai bun dintre cei trei - s-a putut recupera cel mai rapid și nu a avut multe accidentări la picioare - așa că îl pot vedea câștigând cel puțin încă trei. 

Nu l-am mai văzut pe Novak atât de emoționat. Multe i s-au întâmplat în ultimul an, dar e o persoană incredibil de rezistentă. Aduce o valoare grozavă jocului nostru. E un atlet fenomenal, un tenismen fenomenal și, trebuie s-o spun, o persoană fenomenală,” a punctat fostul tenismen pentru Eurosport. 

Diferența dintre Federer, Nadal, Djokovic și restul jucătorilor, comentată de John McEnroe

„Nu sunt doar mai buni ca jucători, ci și mai înfometați după succes. Sunt mai disciplinați și fac orice trebuie făcut pentru a câștiga. Merg până și de zece ori pe zi în camera hiperbarică. E nebunesc la ce sunt dispuși să se supună, e incredibil,” a declarat John McEnroe pentru aceeași sursă. 

S-a apucat întâmplător de tenis, dar a ajuns numărul 26 mondial: începuturile curioase ale bucureșteanului Victor Hănescu în sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!