Serena Williams US Open 2022 Ajla Tomljanovic US Open Serena Williams retragere Tenis WTA Tenis

US Open 2022 | Americanii se tem că ar putea fi ultimul! Cât a ajuns să coste un bilet la meciul Serenei Williams din turul 3

Serena Williams se va retrage definitiv din tenis după încheierea parcursului său la US Open 2022, iar americanii se tem că partida cu Ajla Tomljanovic ar putea fi ultima. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 12:55
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 12:59

Serena Williams - Ajla Tomljanovic, sâmbătă, ora 02:00


Doar un nebun ți-ar fi putut spune, în urmă cu trei decenii, că Serena Jameka Williams va continua să lupte pentru titluri de mare șlem la vârsta de 41 de ani, fără trei săptămâni, cu atât mai mult cu cât jucătoarea din Michigan are 23 de trofee de acest calibru în palmares.

Sportiva americană care a schimbat definitiv istoria tenisului feminin între anii '90 ai secolului XX și '20 ai secolului XXI joacă în turul 3 al Openului American contra Ajlei Tomljanovic, din Australia, pe care nu a mai întâlnit-o niciodată. 

$553, prețul celui mai ieftin tichet de acces la sesiunea de seară a zilei 5 la US Open 2022

Chiar dacă speranțele sunt mari, după ce Serena Williams a eliminat în turul secund a doua jucătoare a lumii, Anett Kontaveit, americanii se tem că partida din a treia rundă competițională ar putea fi ultima din cariera Serenei Williams. 

Jurnalistul Ben Rothenberg anunță că prețurile biletelor la sesiunea de seară a zilei 5 a turneului de la US Open pe Stadionul Arthur Ashe s-au mărit cu 150% în ultimele 24 de ore, până la prețul minim de 553 de dolari americani. Sesiunea de seară a zilei cu numărul 5 cuprinde două meciuri: Serena Williams - Ajla Tomljanovic și Daniil Medvedev - Yibing Wu. 

Surorile Williams s-au retras din proba de dublu cu 14 titluri de Grand Slam în palmares

Vineri-dimineața, Serena și Venus Williams au pierdut ultimul meci oficial jucat în proba de dublu împreună. Surorile Williams au spus „adio!” probei de dublu a tenisului mondial, în urma eliminării suferite în runda inaugurală a Openului American, ediția 2022.

Venus și Serena Williams au fost învinse în primul meci al sesiunii de seară pe Stadionul Arthur Ashe de către Lucie Hradecka (25 WTA) și Linda Noskova (209 WTA, scor 7-6 (5), 6-4.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!