Fostul antrenor, Marian Vajda, dezvăluie cum s-a oprit colaborarea de 15 ani cu Novak Djokovic

Marian Vajda Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 08:25
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 08:28

Marian Vajda a jucat un rol vital în 20 din cele 22 de Grand Slam-uri câștigate de Novak Djokovic.

Antrenorul care l-a însoțit pe Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) în marea parte a carierei sale, timp de 15 ani, Marian Vajda a explicat motivele despărțirii profesionale dintre cei doi. 

Djokovic și Vajda s-au despărțit definitiv în primăvara anului 2022. Novak Djokovic a apelat la croatul Goran Ivanisevic, ca antrenor principal, începând cu anul 2019. 

Marian Vajda: „Djokovic a decis să joace mai puține turnee și să aibă o echipă mai mică.”

„Relația continuă bine, dar a fost întreruptă din cauza unei probleme profesionale. Am colaborat 15 ani. El a decis să joace mai puține turnee și să aibă o echipă cu mai puține persoane, iar Goran Ivanisevic e numărul unu în echipa lui.

A fost o despărțire foarte dificilă, la nivel emoțional, pentru amândoi, dar viața merge înainte, iar Novak rămâne Novak. Se știe stabiliza, știe cum să se antreneze, cum să se înțeleagă cu Goran. Eu sunt în regulă, el e în regulă, și așa trebuie să fie lucrurile,” a explicat Marian Vajda întreruperea colaborării cu numărul 1 ATP, notează Punto de Break

Slovacul Marian Vajda l-a ajutat pe Novak Djokovic să câștige 20 din cele 22 de titluri de mare șlem cucerite de jucătorul sârb. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!