Reacția antrenorului Ivanisevic, după victoria lui Djokovic: „E ca și cum aș antrena Real Madrid, doar recordurile contează!” 

Australian Open 2023 Goran Ivanisevic Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 12:35
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 12:35

Goran Ivanisevic a afirmat că Novak Djokovic devine din ce în ce mai nebun, pe zi ce trece, dar într-un mod pozitiv. 

Antrenorul sârbului Novak Djokovic, croatul Goran Ivanisevic (51 de ani) a făcut o serie de declarații interesante după ce elevul său a reușit să câștige Openul Australian pentru a zecea oară.

Stefanos Tsitsipas a fost învins cu 3-0 la seturi de Novak Djokovic, scor 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5), iar antrenorul jucătorului din Serbia a mărturisit că nu l-a văzut niciodată pe „Nole” executând forehand-uri mai bune decât în aceste două săptămâni, durata ediției 2023 a Openului Australian.  

Ivanisevic: „Presiunea e mereu acolo. Doar titlurile de mare șlem se pun, doar recordurile contează.”

„Credeam că le-am văzut pe toate în 2021, dar asta... 97% dintre jucători, când fac un RMN, merg spre biroul arbitrului pentru a se retrage din turneu. Dar nu el, el e o altă specie. Devine tot mai nebun, pe zi ce trece, dar într-un fel bun. 

Acum e o bătălie între Spania și Serbia, ca la handbal. E 22-egal în acest moment. Să îl antrenez pe Djokovic e ca și cum ai antrena Real Madrid. Presiunea e mereu acolo. Doar titlurile de mare șlem se pun, doar recordurile contează,” a declarat Goran Ivanisevic, în conferința de presă, potrivit jurnalistului Sasa Ozmo. 

În 2021, Novak Djokovic a câștigat Openul Australiei având o micro-ruptură musculară la nivel abdominal, iar în ediția tocmai încheiată a acuzat dureri la nivelul genunchiului și a coapsei stângi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!