FOTO O jucătoare din WTA nu crede că Novak Djokovic a avut ruptură musculară la Australian Open: cum l-a luat peste picior

Novak Djokovic Arina Rodionova Australian Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 11:10
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 11:18

Arina Rodionova l-a ironizat subtil pe Novak Djokovic, insinuând că nu crede în veridicitatea diagnosticului rupturii musculare, anunțat de sârb în timpul Australian Open. 

Arina Rodionova (33 de ani, 311 WTA) l-a ironizat pe Novak Djokovic, care a afirmat că a câștigat ediția 2023 a Openului Australian având o ruptură musculară de trei centimetri, la nivelul coapsei. 

„Am o ruptură de 3 cm în coapsă și am făcut câteva cercetări. Ar trebui să fiu gata să joc mâine,” a scris jucătoarea australiană pe Instagram, în contextul dat. 

Directorul Australian Open a declarat public că Djokovic a avut o ruptură musculară de 3 centimetri

„Cred că nimeni nu îi pune la îndoială sportivitatea. Tipul ăsta avea o ruptură de trei centimetri la ischiogambieri. Am văzut rezultatele investigaţiilor medicale. Este remarcabil.

Este foarte concentrat pe tot ce face, în fiecare minut al zilei. A trecut prin multe şi nu cred că altcineva va mai reuşi să câştige de zece ori Australian Open. Va avea mereu un loc magnific în istoria Australian Open,” a declarat Craig Tiley, directorul Openului Australian, conform Sen. 

Inclusiv antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic a crezut că elevul său nu va putea să ducă la bun sfârșit turneul de la Melbourne, dezvăluind că a fost surprins de alegerile tactice greșite de Grigor Dimitrov, în meciul din turul al treilea.

„Credeam că le-am văzut pe toate în 2021, dar asta... 97% dintre jucători, când fac un RMN, merg spre biroul arbitrului pentru a se retrage din turneu. Dar nu el, el e o altă specie. Devine tot mai nebun, pe zi ce trece, dar într-un fel bun,” a spus Ivanisevic, în ziua finalei Australian Open 2023. 

Novak Djokovic a declarat că, în cel mai probabil caz, va face publice diagnosticele medicilor, pentru a înlătura îndoielile celor care nu îi cred spusele potrivit cărora ar fi câștigat edițiile din 2021 și 2023 ale Openului Australian în ciuda unor rupturi musculare la nivelul abdomenului, respectiv la coapsă. 


Novak Djokovic recită poezii în română: cum a impresionat echipa de polo a României, la Jocurile Olimpice de la Londra

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!