inteligenta artificiala Novak Djokovic rafael nadal Roger Federer Tenis

GALERIE FOTO Tenisul, reinventat de inteligența artificială: imaginile incredibile cu Nadal, Federer și Djokovic

Imaginile generate cu ajutorul inteligenței artificiale au fost observate de peste 130,000 de persoane, pe Twitter. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 08:07
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 08:07

Un fan al tenisului s-a folosit de pasiunea sa pentru artă digitală și a combinat-o cu impactul inteligenței artificiale pentru a genera o serie de ipostaze incredibile cu Rafael Nadal, Roger Federer și Novak Djokovic.

A rezultat o colecție de imagini cu membrii „Big 4” din Era Open - Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray - transferați într-o copilărie care îi surprinde echipați de joc, dar vizibil marcați de intensitatea jocului. 

Federer, Nadal, Djokovic, imaginați de AI în copilărie

Interesant cu privire la aceste produse ale inteligenței artificiale este că toți cei patru au rămas cu riduri pe frunte, în ciuda întoarcerii în timp, un lucru care demonstrează cât de constantă a fost preocuparea în mimica celor patru din timpul meciurilor. 

7 din ultimele 10 turnee de mare șlem au fost câștigate de Rafael Nadal și Novak Djokovic, Dominic Thiem, Daniil Medvdev și Carlos Alcaraz semnând excepțiile, în turneul de la US Open. 

Victor Hănescu explică diferențele dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Djokovic, destul de arogant și nepăsător față de ceilalți”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!