Tecau si Rojer, CAMPIONI la Basel! Sunt calificati virtual la Turneul Campionilor de la Londra!

Horia Tecau ATP Basel Jean Julien Rojer Tenis Tecau si Rojer, CAMPIONI la Basel! Sunt calificati virtual la Turneul Campionilor de la Londra!
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Octombrie 2019, 15:24
Data actualizarii: Duminica 27 Octombrie 2019, 15:28

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au CASTIGAT turneul ATP 500 de la Basel. Cei doi i-au invins in finala pe americanii Taylor Fritz si Reilly Opelka, scor 7-5, 6-3.

Meciul a durat numai 70 de minute si a curs in favoarea dublului romano-olandez, cu toate ca au infruntat o pereche cu doi tenismeni inalti, Taylor Fritz avand o inaltime de 1,93 metri, iar Reilly Opelka fiind unul dintre gigantii circuitului ATP, cu o statura impresionanta de 2 metri si 11 centimetri. In comparatie, Jean-Julien Rojer masoara 1,84m, iar Horia Tecau 1,92m. 

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, la al 20-lea titlu ATP castigat impreuna

S-a mers cap la cap in primul set, fara break, pana la scorul de 6-5 pentru Tecau-Rojer, unde cei doi si-au adjudecat setul la a treia minge de break. 

Si in mansa a doua Tecau si Rojer au avut nevoie de un singur break pentru a se desprinde, pe care l-au obtinut la scorul de 4-3. In ultimul game al meciului, Tecau si Rojer nu au mai pierdut niciun punct si au marsaluit triumfator catre un nou titlu ATP.

Al doilea titlu ATP al anului pentru Tecau si Rojer, dupa Mastersul 1000 de la Madrid

In ierarhia ATP la dublu LIVE, Jean-Julien Rojer si Horia Tecau urca pana pe locurile 13, respectiv 14, avansand 9, respectiv 7 pozitii. 

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt virtual calificati pentru Turneul Campionilor de la Londra, care va avea loc in saptamana 10-17 noiembrie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!