Stefanos Tsitsipas Australian Open 2021 carantina Australian Open 2021 Tenis

Stefanos Tsitsipas, tenismenul-vlogger cu peste 150,000 de abonati dezvaluie cum il afecteaza o zi in carantina totala | "Mi-e pofta de un pepene cu branza feta"

Stefanos Tsitsipas le-a aratat in detaliu pasionatilor de tenis cum arata o zi petrecuta in carantina de la Melbourne. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 13:01
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 13:09

Numarul 6 ATP, Stefanos Tsitsipas (22 de ani) a dezvaluit printr-un vlog publicat pe YouTube cum arata o zi in carantina de la Melbourne, premergatoare turneului de la Australian Open, fixat pentru perioada 8-21 februarie.

"Nu credeam ca voi mai trece vreodata prin asa ceva, dar e un pas pe care trebuie sa il facem," a spus Stefanos Tsitsipas despre carantina, fiind uimit de dorinta jucatorilor de a reintra in ritmul normal al circuitului. "E uluitor cum pandemia ne-a facut disperati sa iesim afara, sa fim activi si sa cautam sa stam unii cu ceilalti," a afirmat fostul castigator al Turneului Campionilor. 

Cazat intr-un apartament incapator, dotat cu 2 televizoare, o bicicleta eliptica, o priveliste incredibila, dar si cu o conexiune mediocra la Wi-Fi, Stefanos Tsitsipas spune ca isi incepe ziua la ora 09, pe bicicleta, pentru a arde caloriile acumulate in ziua anterioara, dupa care face stretching, ajutat de fizioterapeutul sau. 

In a treia parte a zilei, Tsitsipas citeste si lucreaza la editare de fotografii si videoclipuri, munca necesara pentru un tenismen care, in timpul liber, a reusit sa stranga deja 169,000 de abonati pe canalul sau de YouTube. 

Desi dispune zilnic de un voucher de 100 de dolari australieni pe zi la Uber Eats, pus la dispozitie de organizatorii Australian Open tuturor jucatorilor, Stefanos Tsitsipas si-a sunat familia si le-a comunicat mai mult in gluma decat in serios ca si-ar dori sa manance lubenita cu branza feta sau macar o crema tartinabila de alune.

Nu in ultimul rand, Tsitsipas le-a aratat fanilor tenisului ce a primit drept cadou de intampinare din partea oficialilor Australian Open: mingi de tenis, o crema de protectie solara, un foam roller si un mic recipient cu bautura energizanta. 

Modifică setările cookies