SIMONA HALEP, MOSCOVA | Ion Tiriac da de lucru Guvernului! Mesajul CLAR transmis de fostul tenismen: "Ar trebui sa faca asta! Simona e cel mai mare simbol al Romaniei"
Sambata 13 Octombrie 2018, 19:55

SIMONA HALEP, MOSCOVA | Ion Tiriac da de lucru Guvernului! Mesajul CLAR transmis de fostul tenismen: "Ar trebui sa faca asta! Simona e cel mai mare simbol al Romaniei"

Simona Halep este liderul mondial si are sanse mari sa ramana pe primul loc in clasamentul WTA pana la finalul anului. 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Ion Tiriac sustine ca jucatoarea nu mai are cum sa piarda locul 1 in clasamentul WTA pana la finalul anului. 

"Simona, care e la Moscova astazi, este numarul 1 in lume pana la sfarsitul anului sau pana la Australian Open. Indiferent de ce se intampla. Nu poate sa o depaseasca nici Kerber, nimeni. Ea este numarul 1 si toata lumea trebuie sa se mandreasca. Nu am mai avut un numar 1 mondial la un sport major de pe timpul gimnastelor", a spus Tiriac. 

Fostul tenismen roman este de parere ca Federatia Romana de Tenis sau Guvernul ar trebui sa o premieze pe Halep pentru performanta pe care a obtinut-o in acest an. 

"Banuiesc ca Federatia Romana de Tenis i-o da cateva sute de milioane la treaba asta, daca nu Guvernul iti da, pentru ca este de departe cel mai mare simbol al Romaniei. Daca ar mai sta inca vreo 5 ani numarul 1, atunci ar fi un sportiv implinit", a explicat Ion Tiriac. VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen