Mesajul neasteptat al Simonei Halep! Cum i-a transmis: "Astazi este despre tine! Te iubesc!"

Mesajul neasteptat al Simonei Halep! Cum i-a transmis: "Astazi este despre tine! Te iubesc!"

Simona Halep se pregateste de participarea la Kremlin Cup.

Simona Halep se afla la Moscova in asteptarea meciurilor de la penultimul turneu la care va evolua in acest sezon competitional.

Din Rusia, sportiva noastra a publicat o fotografie adorabila cu nepotica ei, care implineste astazi 2 ani, prilej pentru matusa ei de a-si declara inca o data dragostea pentru ea. “Pentru ca azi e despre ea... de fapt in fiecare zi e asa. LA MULTI ANI babyT !! #ingerulmeu #teiubesc #2”, a scris Simona pe contul personal de Instagram.

La postarea cu pricina, liderul mondial din WTA a primit o multime de mesaje de felicitare si urari de bine pentru micuta Tania, care a demonstrat in urma cu cateva zile ca o urmeaza pas cu pas pe Simona, chiar si pe terenul de tenis. De altfel, Simona si-a intrebat antrenorul, pe Darren, daca ar antrena-o pe fetita fratelui ei, raspunsul fiind unul pozitiv.

Tania a primit de la organizatorii turneului din Moscova un leu de plus, toti cei care o cunosc cu adevarat pe Simona stiind ca micuta ei nepoata este una dintre cele mai importante persoane din viata ei.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies