Simona Halep Jessica Pegula live text Simona Halep WTA 1000 Toronto Simona Halep WTA Toronto 2022 Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4: Simona Halep câștigă un meci colosal și ajunge în finală la Toronto!

Simona Halep a eliminat-o pe Jessica Pegula scor 2-6, 6-3, 6-4, într-o semifinală de o intensitate incredibilă jucată la Toronto. Durata partidei a depășit două ore de joc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 22:25
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 07:56

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4
în semifinalele turneului WTA 1000 de la Toronto

În finala turneului WTA 1000 de la Toronto, Simona Halep (15 WTA) o va întâlni pe Beatriz Haddad Maia (24 WTA), care a învins-o în semifinale pe Karolina Pliskova (14 WTA), 6-4, 7-6 (7). 


Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 6-4. Game, set & meci, Simona Halep! Jucătoarea din țara noastră ajunge în ultimul act al întrecerii de categorie WTA 1000 de la Toronto, după o semifinală pasionantă. Un prim duel teribil între Halep și Pegula, care anunță începutul unei noi rivalități intrigante în circuitul WTA. 

Halep a ieșit campioană a Openului Canadian în 2016 și 2018. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 5-4: Game, Pegula, într-un game în care a salvat două mingi de meci ale Simonei Halep. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 5-3. Rebreak, Pegula, care a returnat solid în acest game, refuzându-i Simonei Halep prima șansă de a încheia meciul.  

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 5-2. Dublu break, Simona Halep! Eforturile uriașe ale româncei sunt răsplătite, iar finala se apropie la un singur game distanță. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 4-2. Serviciul o ajută pe Simona Halep, prima jucătoare care se distanțează la două game-uri în față, în setul decisiv. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 3-2. Break alb, Simona Halep! Configurația psihologică a confruntării se schimbă brusc în favoarea româncei. De văzut dacă va putea confirma break-ul, la reluare, pentru un pas mare înainte, către finală. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 2-2. A venit rândul Jessicăi Pegula să dea cu racheta de pământ, după un game în care a ratat două mingi de break la rând. Halep își ține serviciul și relansează setul, deși părea descumpănită cu doar câteva momente în urmă. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 1-2. Pegula trece în avantaj în setul decisiv, după un game în care Simona Halep și-a aruncat racheta și s-a descărcat nervos, pe fondul unor erori neforțate comise în primele puncte. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 1-1. Simona Halep face tot posibilul pentru a transforma confruntarea într-un duel fizic, în timp ce Pegula încearcă din răsputeri să își aleagă precis loviturile pentru a diminua consumul energetic. Rebreak pentru americancă. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3, 1-0. Ce părea să devină un game de rutină al Jessicăi Pegula pe propria servă s-a transformat rapid într-un break prin care Simona Halep a deschis setul decisiv. Încrederea în propriile forțe urcă vertical în dreptul Simonei Halep, spre descumpănirea americancei. 


Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 6-3. Game & cel mai dificil set câștigat de Simona Halep la Toronto! Semifinala Openului Canadian este împinsă în set decisiv de eforturile enorme ale româncei. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 5-3. Pegula reduce diferența la două game-uri, iar Simona Halep va servi, în cele ce urmează, pentru a câștiga setul. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 5-2. Hold uriaș pentru Simona Halep, care nu s-a lăsat doborâtă de insistențele Jessicăi Pegula de a face break în game-ul anterior. Setul decisiv e la o lungime distanță. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 4-2. Game la treizeci, Jessica Pegula, care încearcă să își croiască drum înapoi în finalul setului secund. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 4-1. Crește nivelul de joc al Simonei Halep, în timp ce ne apropiem de împingerea meciului în set decisiv. Halep, nou game la serviciu, iar victoria în acest set pare tot mai aproape. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 3-1. Continuă să apară problemele în jocul Jessicăi Pegula, al cărei serviciu arată mult mai puțin impunător în acest set doi. Halep profită și face break la 15. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 2-1. Rebreak la 15 pentru Jessica Pegula, care transmite clar că dorește să stingă forma de moment a Simonei Halep. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 2-0. Primul break reușit de Simona Halep în meci apare într-un moment în care jucătoarea din România avea nevoie de o încurajare pe tabela de marcaj. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-6, 1-0. Game, Simona Halep, care evită minge de break în primul game al setului secund. 


Simona Halep - Jessica Pegula 2-6. 35 de minute: de atât a avut nevoie Jessica Pegula pentru a-i administra Simonei Halep primul eșec la nivel de set în turneul de la Toronto. Set încheiat cu as de Pegula, care a servit solid și a oprit devreme un start îndrăzneț de meci al Simonei Halep. 

Simona Halep - Jessica Pegula 2-5. Simona Halep atacă timid, dar rezistă în set și oprește șirul de patru game-uri consecutive al Pegulei. 

Simona Halep - Jessica Pegula 1-5. Game la cincisprezece, Jessica Pegula, iar trendul de creștere de formă a americancei nu se oprește aici. Simona Halep, obligată la hold pentru a rămâne în set. 

Simona Halep - Jessica Pegula 1-4. Break la zero pentru Jessica Pegula, într-un game încheiat cu dublă greșeală de Simona Halep. Frustrarea atinge cote maxime în primul set pentru jucătoarea din țara noastră.  

Simona Halep - Jessica Pegula 1-3. Trei mingi de break ratate de Simona Halep în acest game, chinuită de varietatea serviciului americancei Pegula. 

Simona Halep - Jessica Pegula 1-2. Câteva erori neforțate consecutive pentru Simona Halep și o serie de servicii mai puțin reușite îi aduc Jessicăi Pegula primul break al partidei. 

Simona Halep - Jessica Pegula 1-1. Start intens de meci, în care Pegula replică cu un game la 15. Simona Halep trimite un rever în lung de linie în afara terenului și va reveni la serviciu. 

Simona Halep - Jessica Pegula 1-0. Românca trece peste prima minge de break procurată de americancă și își ține serviciul la prima ocazie, în prelungiri. 


Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) o întâlnește pe Jessica Pegula (28 de ani, 7 WTA) în penultimul act al întrecerii de categorie WTA 1000 de la Toronto.

Aflată la cea mai înaltă clasare a carierei, sportiva din New York așteaptă să își măsoare forțele în premieră cu una dintre cele mai bune jucătoare ale circuitului în ultimul deceniu. Simona Halep și Jessica Pegula ar fi trebuit să se dueleze anul trecut la Cincinnati, dar Halep s-a retras din turneu înaintea meciului. 

Beatriz Haddad Maia (24 WTA) sau Karolina Pliskova (14 WTA), adversara învingătoarei în finală

Cunoscută pentru averea părinților săi, patroni ai cluburilor de fotbal american și de hochei pe gheață Buffalo Bills, respectiv Buffalo Sabres, Jessica Pegula a ieșit campioană în turneul de la Washington D.C. din 2019 și a jucat finala competiției WTA 1000 de la Madrid, în acest an. 

La Toronto, Pegula a trecut de Asia Muhammad, Camila Giorgi și Yulia Putintseva, cedând un singur set, în fața italiencei. De partea apropiată a fileului, Simona Halep a jucat un meci în plus și a dispus de Donna Vekic, Shuai Zhang, Jil Teichmann și Cori Gauff fără să piardă vreun set.

Jessica Pegula a jucat sfert de finală la Australian Open și Roland Garros în 2022

Confruntarea care va stabili prima semifinalistă a turneului WTA 1000 de la Toronto începe sâmbătă, 13 august, de la ora 20:00 și va avea loc pe arena centrală.

În finală, câștigătoarea va juca împotriva jucătoarei mai bune a confruntării Beatriz Haddad Maia - Karolina Pliskova.

Modifică setările cookies