Simona Halep Jessica Pegula Tenis WTA Tenis

N-a câștigat niciun Grand Slam, dar e cea mai bogată din WTA! Adversara Simonei Halep moștenește o avere de $5,4 miliarde

Adversara Simonei Halep din semifinalele turneului WTA 1000 de la Toronto este cea mai bogată jucătoare din circuitul de elită al tenisului feminin. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 08:10
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 08:12

Adversara Simonei Halep din semifinalele întrecerii WTA 1000 de la Toronto, Jessica Pegula (28 de ani, 7 WTA) este fiica miliardarului Terrence Pegula, a cărui avere este estimată de Forbes la 5,4 miliarde de dolari. Acesta ar fi devenit bogat în industria petrolieră, din operațiuni de fracturare hidraulică, iar în prezent este proprietarul echipelor  de fotbal american și hochei pe gheață, Buffalo Bills (NFL) și Buffalo Sabres (NHL). 

În 2010, Terrence Pegula a vândut marea parte a activelor sale din Royal Dutch Shell pentru 4,7 miliarde de dolari și a cumpărat, un an mai târziu, echipa de hochei Buffalo Sabres cu 189 de milioane de dolari. 

  • N-a câștigat niciun Grand Slam, dar e cea mai bogată din WTA! Adversara Simonei Halep moștenește o avere de 5,4 miliarde

Tatăl Jessicăi Pegula are o avere estimată la 5,4 miliarde de dolari 


În 2014, a licitat mai mult decât Donald Trump și Bon Jovi pentru a achiziționa clubul de fotbal american, Buffalo Bills în schimbul sumei de 1,4 miliarde de dolari. 

În clasamentul miliardarilor realizat de Forbes, tatăl Jessicăi Pegula ocupă locul 520 mondial. Până în prezent, Jessica Pegula a câștigat din tenis $2,275,943. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!