Tenis

VIDEO 3 meciuri, 3 înfrângeri pentru Cori Gauff, în fața Simonei Halep. Puștoaica de 18 ani a plâns de nervi, după meci

Propriile erori neforțate au răpus-o pe Cori Gauff în setul 2 al meciului cu Simona Halep, iar frustrarea acumulată s-a transformat în lacrimi, imediat după terminarea meciului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 10:15
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 10:17

Cori Gauff a suferit al treilea eșec în trei meciuri jucate împotriva Simonei Halep, cedând în minim de seturi, 6-4, 6-4, în optimea de finală jucată la Madrid.

Imediat după părăsirea Arenei Manolo Santana, americanca în vârstă de 18 ani a fost surprinsă de camerele de luat vederi așezându-se între două terenuri de joc și izbucnind în plâns.

Cori Gauff, consolată de tatăl său, care îi este antrenor 

Tatăl său, care îi este antrenor, a consolat-o, încercând să poarte un dialog cu fiica sa, dar lacrimile au năpădit-o pe tânăra din America, frustrată de un nou rezultat nefericit în fața uneia dintre cele mai bune jucătoare din lume pe zgură. 

La doar 18 ani însă, Cori Gauff are nu doar suficient timp pentru a găsi o tactică eficientă împotriva Simonei Halep, ci și un plus de moral, primit din avantajul de 3 game-uri pe care și l-a apropiat în setul secund. Gauff a condus-o cu 4-1 pe Halep, dar a devenit prada propriilor erori neforțate, inclusiv a unor duble greșeli comise tocmai la mingi de break procurate de sportiva din țara noastră. 

Modifică setările cookies