„Halep nu renunță!” L'Equipe omagiază performanța româncei din „finala diabolică” de la Toronto

Simona Halep campioana WTA Toronto Simona Halep WTA 1000 Toronto Simona Halep WTA Toronto 2022 Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 12:11
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 12:11

Simona Halep a cucerit al treilea titlu al carierei în Openul Canadian și al 24-lea trofeu în circuitul WTA. 

Simona Halep a urcat 9 poziții în clasamentul WTA  drept consecință a ăptămânii perfecte semnate la Toronto, în care și-a asigurat cel de-al treilea trofeu apropiat în cadrul Openului Canadian, primul câștigat la Toronto, după succesele de la Montreal, din 2016 și 2018.

Halep a învins-o pe Haddad Maia, scor 6-3, 2-6, 6-3, după aproape două ore și jumătate trecute de la prima minge servită, iar reușita i-a asigurat statutul de cap de serie în ediția 2022 a Openului American. 

L'Equipe: „Halep nu avea să o lase mai moale. Halep nu renunță.”

„Pumnii ridicați în aer, iar Simona Halep poate savura momentul. Românca a cucerit titlul WTA 1000 de la Toronto, dar, mai presus de toate, a ieșit triumfătoare dintr-o finală disputată într-o manieră diabolică, în care nu a fost mereu fericită în compania braziliencei Beatriz Haddad Maia. 

Oponenta Simonei a avut, de fapt, unul dintre cele mai bune începuturi de meci. Cu o servă puternică, Haddad Maia s-a detașat la 3-0. Halep nu a cântărit corect forța loviturilor braziliencei, dar românca nu s-a descurajat și și-a imprimat știința defensivă în joc, neutralizându-și adversara. Halep nu avea să o lase mai moale. Halep nu renunță,” a scris L'Equipe, în urma finalei palpitante din Canada. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!