Simona Halep revine in top 10 WTA Simona Halep revenire top 10 WTA Simona Halep top 10 WTA Tenis WTA Romania Tenis Simona Halep

OFICIAL Simona Halep revine în top 10 WTA! Sportiva din România revine în primele zece jucătoare ale lumii după un an. Obiectivul pentru 2022, îndeplinit

În august 2021, Simona Halep părăsea top 10 WTA, după o ședere neîntreruptă timp de 7 ani și jumătate. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 22:50
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 07:54

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) și-a îndeplinit obiectivul anunțat pentru stagiunea 2022revenirea în top 10 WTA.

Prin victoria din semifinalele turneului WTA 1000 de la Toronto, obținută în defavoarea Jessicăi Pegula, jucătoarea din țara noastră și-a asigurat matematic urcarea pe locul 9 în clasamentul mondial, depășind-o inclusiv pe Emma Răducanu. 

Simona Halep revine după un an în top 10 WTA

În cazul în care va câștiga ultimul act al Openului Canadian, Simona Halep va urca alte trei poziții, până pe locul 6 mondial, scenariu în care le-ar lăsa în urmă pe Garbine Muguruza, Jessica Pegula și Aryna Sabalenka. 

În finala competiției de la Toronto, Simona Halep o va întâlni pe Beatriz Haddad Maia (24 WTA).

Cum vedea Simona Halep succesul în sezonul 2022, la începutul anului

„Succes ar însemna să mă întorc în top 10 WTA. Acesta este principalul obiectiv și, de fapt, și singurul. Tot ce va veni pe lângă va fi un bonus, dar ne focalizăm pe revenirea în top 10”, a dezvăluit Simona Halep într-un interviu oferit jurnalistei Courtney Nguyen. 

Întrebată dacă se simte bătrână la 30 de ani, Simona Halep a răspuns curajos: „Mă gândeam că se apropie sfârșitul carierei mele, dar sincer să vă spun, după acest pre-sezon și având în vedere cum mă simt acum, cred că mai am câțiva ani de jucat. Echipa îmi spune că sunt în continuare suficient de bună încât să concurez, așadar nu mă gândesc la retragere încă. Vreau doar să mă bucur și să dau ce am mai bun, pentru că știu că mai am o șansă”, a completat Simona Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!