Simona Halep, apel către compatrioți: „Foarte trist, ce se întâmplă în spitale. Sper ca lumea să înțeleagă și să se vaccineze!” 

Simona Halep a confirmat că va mai juca două turnee până ce va încheia stagiunea 2021 în circuitul WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 09:59
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 11:26

Revenită la București de pe Coasta de Vest a Statelor Unite, Simona Halep a confirmat că va juca atât la Moscova, cât și la Cluj-Napoca, cele două turnee care vor contura cel mai ghinionist sezon din cariera sa de până în acest moment. 

„Mă bucur că sunt aptă să joc și voi juca la Moscova și la Cluj. În Rusia este greu cu antrenamentele. Sunt două săli și nu este comod, mai ales cu restricțiile. Am preferat să vin acasă și să plec peste două zile. Am avut destul timp liber anul acesta”, a spus Simona Halep. 

Simona Halep va face doza a treia de vaccin Pfizer la începutul lunii noiembrie


Întrebată despre criza sanitară și vaccinarea anti-COVID, replica Simonei Halep a fost următoarea: „Este foarte trist ce se întâmplă în spitale. Sper ca lumea să înțeleagă ceva din această întâmplare și să se vaccineze, pentru că, așa cum spun medicii, ne protejează. Sigur că voi face și doza a treia, imediat după ce termin turneele,” a adăugat jucătoarea din România, la revenirea din California. 12 octombrie a fost cea mai neagră zi din pandemie pentru România, țara noastră înregistrând un număr record de decese cauzate de COVID, 442. 

Simona Halep va putea fi urmărită de fanii români ai tenisului la Cluj-Napoca, în săptămâna 25-31 octombrie, în cadrul Transylvania Open, turneu de calibru WTA 250 care urmează să aibă loc în Arena BT. Prețurile tichetelor de acces au fost deja anunțate de către organizatori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!