Tenis

S-au pus în vânzare tichetele pentru Transylvania Open, turneul WTA de la Cluj: cât costă un bilet la finala competiției

Organizatorii turneului WTA 250, Transylvania Open (25-31 octombrie) au pus în vânzare tichetele de acces. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 17:41
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 17:48

Organizatorii Transylvania Open, al doilea turneu WTA 250 care urmează să aibă loc în România în acest sezon au pus în vânzare biletele de acces. Doar posesorii certificatului verde vor putea intra în Arena BT pentru a urmări meciurile. În prima zi de concurs, prețurile tichetelor variază între 45 și 60 de lei, în funcție de categoria aleasă, în vreme ce un bilet la finala competiției costă 250 de lei. 

La întrecerea de la Cluj-Napoca vor participa Simona Halep, Emma Răducanu și Irina Begu, dar și alte jucătoare din prima sută mondială, printre care Ekaterina Alexandrova, Andrea Petkovic, Ajla Tomljanovic, Paula Badosa și Veronika Kudermetova. Nu în ultimul rând, Jaqueline Cristian va fi prezentă la rândul său pe tabloul principal, grație unui wildcard primit din partea directorului turneului, Patrick Ciorcilă. 

  • S-au pus în vânzare tichetele pentru Transylvania Open, turneul WTA de la Cluj: cât costă un bilet la finala competiției

Simona Halep și Emma Răducanu vor participa la Openul Transilvaniei


Arena BT, noul nume al Sălii Polivalente din Cluj-Napoca va găzdui meciuri pe două terenuri distincte, iar posesorii de bilete se vor putea muta în voie, în baza biletului, pentru a alege să urmărească partida preferată. 

Transylvania Open se va desfășura în săptămâna 25-31 octombrie și va fi precedat de două zile de calificări, programate în weekend-ul 23-24 octombrie. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies