Simona Halep Aliaksandra Sasnovich simona halep clasament wta Tenis WTA Romania WTA Indian Wells Tenis

„Dai ca disperata! Dă în toate, hai, dă cât poți!” Simona Halep, un car de nervi la Indian Wells: câte locuri coboară în clasament

Simona Halep și-a reproșat în dese rânduri alegerile tactice făcute în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:38
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:45

Simona Halep a jucat doar două meciuri în ediția 2021 a turneului WTA 1000 de la Indian Wells, învingând-o pe ocupanta locului 58 mondial, Marta Kostyuk, dar cedând în fața numărului 100 WTA, Aliaksandra Sasnovich.

A fost un început oscilant al colaborării cu Adrian Marcu, în care Simona Halep a admis, la finalul primului meci, problemele de atitudine arătate pe teren. Stările continue de frustrare au fost și mai evidente în meciul cu Aliaksandra Sasnovich, în care Simona Halep a comis 16 erori neforțate doar în primul set, un număr pe care, odinioară, nu îl atingea nici pe parcursul a două seturi. 

Simona Halep va coborî cel puțin încă o poziție în clasamentul WTA, începând de luni, 18 octombrie


„Dai ca disperata! Dă în toate, haide! Dă cât poți!”,
a strigat Simona Halep, potrivit ProSport, după o lovitură ratată și trimisă în aut, continuând să-și reproșeze alegerile tactice constant, de-a lungul partidei. 

În clasamentul WTA, Simona Halep va coborî, în mod cert, cel puțin încă o poziție, urmând să ocupe începând de luni, 18 octombrie locul 18 mondial sau chiar un loc din afara top 20 WTA.

11 jucătoare, printre care Bianca Andreescu sau Victoria Azarenka o pot depăși pe Simona Halep în ierarhia mondială, totul depinzând de lungimea traseului parcurs de acestea la Indian Wells, informează Fanatik

„Haideți să continuăm să muncim,” a fost mesajul scris de Simona Halep după eliminarea prematură de la Indian Wells. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!