Tenis

Sasnovich se amuză pe seama rezultatului obținut în fața Simonei Halep: „Acum trebuie să-mi anulez biletul de întoarcere”

Aliaksandra Sasnovich a reușit victoria carierei, învingând-o pe Simona Halep în turul 3 la Indian Wells, scor 7-5, 6-4. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 04:26
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 09:12

Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA) a reușit surpriza serii la Indian Wells și a scos-o din competiție pe Simona Halep, una dintre cele trei campioane de Grand Slam aflate pe acest sfert de tablou. În faza optimilor de finală, Sasnovich se va duela cu Victoria Azarenka.

Intervievată imediat după unul dintre cele mai importante succese ale carierei sale, Aliaksandra Sasnovich a mulțumit publicului prezent în tribunele terenului al doilea din complexul de tenis de la Indian Wells. Continuând, Sasnovich a făcut gluma zilei, amuzându-i pe californieni. 

Aliaksandra Sasnovich i-a anulat Simonei Halep șansa unei urcări în clasamentul WTA 


„Eu îmi rezervasem deja biletul de întoarcere, pentru că niciodată nu știi. Acum, va trebui să îl anulez. Când m-am uitat prima dată la tragerea la sorți, am văzut că pe sfertul meu sunt trei campioane de Grand Slam și Sasnovich. A fost amuzant,”
a declarat sportiva din Belarus pe teren, imediat după încheierea partidei. 

Înfrângerea suferită de Simona Halep, 7-5, 6-4 conturează finalul unui sezon nord-american lipsit de rezultate mari pentru jucătoarea din România, un bilanț normal, având în vedere perioada îndelungată în care a stat departe de terenurile de tenis în sezonul cald al acestui an, pe fondul accidentărilor suferite la Roma și Cincinnati. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies