VIDEO Reflexe de ninja! Deși a pierdut, Irina Bara a câștigat punctul meciului împotriva Paulei Badosa (4 WTA)

Irina Bara Wimbledon 2022 Irina Bara Paula Badosa Romania la Wimbledon 2022 Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:35
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:36

Irina Bara a fost învinsă de Paula Badosa, scor 6-3, 6-2, în turul secund la Wimbledon. A fost prima ediție la care sportiva din România a participat pe tabloul principal. 

Irina Bara (27 de ani, 122 WTA) a sfârșit învinsă de Paula Badosa în turul doi la Wimbledon, ediția 2022. Jucătoarea din Spania s-a impus, scor 6-3, 6-2, în 74 de minute, câștigând primul meci al zilei cu numărul 4 a turneului londonez.

A fost a treia întâlnire directă între Irina Bara și Paula Badosa, dar jocul sportivei din România s-a conturat într-o replică solidă oferită numărului 4 mondial. 

Irina Bara, mostre de viteză de reacție incredibilă, în meciul cu Paula Badosa

În startul meciului, majoritatea schimburilor de mingi au fost echilibrate, iar plusul de forță al Paulei Badosa a fost neutralizat de inteligența tactică și viteza de reacție a jucătoarei din țara noastră. 

La scorul de 1-1, 0-30 în primul set, Irina Bara și-a demonstrat abilitățile incredibile în zona fileului, perfecționate în proba de dublu. Românca a anticipat o lovitură din aer și a avut un reflex extraordinar, desprins din filmele cu asasini japonezi. 

În timp ce Irina Bara se poate consola cu gândul că a debutat cu victorie în prima sa apariție pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, Paula Badosa se pregătește deja de blockbuster-ul din turul 3, în care se va duela cu Petra Kvitova, care s-a bucurat să termine în minim de seturi confrunarea nebună cu Ana Bogdan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!