Irina Bara Wimbledon 2022 Irina Bara Paula Badosa Romania la Wimbledon 2022 Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Reflexe de ninja! Deși a pierdut, Irina Bara a câștigat punctul meciului împotriva Paulei Badosa (4 WTA)

Irina Bara a fost învinsă de Paula Badosa, scor 6-3, 6-2, în turul secund la Wimbledon. A fost prima ediție la care sportiva din România a participat pe tabloul principal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:35
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:36

Irina Bara (27 de ani, 122 WTA) a sfârșit învinsă de Paula Badosa în turul doi la Wimbledon, ediția 2022. Jucătoarea din Spania s-a impus, scor 6-3, 6-2, în 74 de minute, câștigând primul meci al zilei cu numărul 4 a turneului londonez.

A fost a treia întâlnire directă între Irina Bara și Paula Badosa, dar jocul sportivei din România s-a conturat într-o replică solidă oferită numărului 4 mondial. 

Irina Bara, mostre de viteză de reacție incredibilă, în meciul cu Paula Badosa

În startul meciului, majoritatea schimburilor de mingi au fost echilibrate, iar plusul de forță al Paulei Badosa a fost neutralizat de inteligența tactică și viteza de reacție a jucătoarei din țara noastră. 

La scorul de 1-1, 0-30 în primul set, Irina Bara și-a demonstrat abilitățile incredibile în zona fileului, perfecționate în proba de dublu. Românca a anticipat o lovitură din aer și a avut un reflex extraordinar, desprins din filmele cu asasini japonezi. 

În timp ce Irina Bara se poate consola cu gândul că a debutat cu victorie în prima sa apariție pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, Paula Badosa se pregătește deja de blockbuster-ul din turul 3, în care se va duela cu Petra Kvitova, care s-a bucurat să termine în minim de seturi confrunarea nebună cu Ana Bogdan. 

Modifică setările cookies