Simona Halep Wimbledon 2022 Romania la Wimbledon 2022 Simona Halep lovitura zilei Simona Halep Paula Badosa Tenis

VIDEO „Simona e specială!” Halep l-a învins pe Nadal în lupta pentru „Lovitura zilei”, în ochii oficialilor de la Wimbledon

Simona Halep a reușit „Lovitura zilei” cu numărul 8 a ediției 2022 a turneului de la Wimbledon. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 18:50
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 18:50

1,33 milioane de abonați numără canalul oficial de YouTube al turneului de la Wimbledon, care a stabilit că Simona Halep, și nu Rafael Nadal a fost jucătorul care a încântat cel mai puternic publicul prezent pe Terenul Central, în ziua 8 de concurs.

La scorul de 6-1, 2-1, 40-avantaj, Simona Halep i-a anulat Paulei Badosa șansa unui game câștigat pe propria servă printr-un punct dominat cu autoritate de pe fundul terenului. 

„Simona e specială”, au titrat oficialii Wimbledon pe contul de Twitter, după victoria cu Paula Badosa

Plimbând-o stânga-dreapta pe spanioloaică până la epuizare, Simona Halep a găsit timpul și curajul de a lovi direct câștigător, cu forehand-ul, în lung de linie, lăsând-o perplexă pe ocupanta locului 4 WTA. 

Deși Rafael Nadal a stat 2 ore și 22 de minute pe teren, în meciul cu Botic Van De Zandschulp, Simona Halep a găsit, în cele 59 de minute ale meciului cu Paula Badosa, suficient timp pentru a reuși lovitura zilei, în ochii oficialilor de la Wimbledon. 

Simona Halep revine pe Terenul Central miercuri, 6 iulie, cu ocazia sfertului de finală în care se va duela cu Amanda Anisimova. Partida va fi transmisă live text pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies