Romania la Wimbledon 2022 Ana Bogdan Wimbledon 2022 Irina Bara Wimbledon 2022 Mihaela Buzarnescu Wimbledon 2022 Simona Halep Wimbledon 2022 Tenis

VIDEO Ana Bogdan, eșec într-un meci nebun cu Petra Kvitova. Irina Bara, învinsă de Paula Badosa în turul 2 la Wimbledon

Irina Bara și Ana Bogdan au părăsit competiția de la Wimbledon în turul secund, după confruntări teribile cu Paula Badosa și Petra Kvitova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 20:35
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 22:05

România rămâne cu 3 jucătoare la Wimbledon: Ana Bogdan și Irina Bara, învinse de impunătoarele Petra Kvitova și Paula Badosa


  • Ana Bogdan - Petra Kvitova 1-6, 6-7
  • Irina Bara - Paula Badosa 3-6, 2-6
  • Simona Halep - Kirsten Flipkens 7-5, 6-4
  • Mihaela Buzărnescu - Cori Gauff

UPDATE 14:50: Fără noroc, Ana Bogdan se înclină în fața dublei campioane de la Wimbledon, Petra Kvitova, scor 6-1, 7-6, după un set secund în care Kvitova a avut mingi de meci la 5-1, urmate de cinci game-uri câștigate consecutiv de Ana Bogdan.

Sportiva din România a ratat mingi de set în manșa secundă, ratând de puțin șansa unui set decisiv în care ar fi avut plusul de moral, în duel cu experimentata Petra Kvitova. 

În turul trei, Petra Kvitova și Paula Badosa se vor întâlni în meci direct. 

UPDATE 14:17: Game, set & meci, Paula Badosa! Irina Bara își încheie campania de debut la Wimbledon în turul secund, împotriva unei jucătoare mult mai puternice, care a dictat cu calm majoritatea punctelor jucate de pe linia de fund. De notat, abilitățile impresionante ale Irinei Bara în zona fileului. 

UPDATE 13:42: Lupta fascinantă de pe linia de fund în primul set al meciului Irina Bara - Paula Badosa. Break-ul obținut de iberică la jumătatea setului s-a dovedit suficient pentru a câștiga manșa, dar replica sportivei din România a fost competitivă. 

UPDATE 13:35: Privată de primul serviciu în manșa întâi, Ana Bogdan nu a oferit o replică solidă Petrei Kvitova. La a treia minge de set, după cel mai lung game al începutului de meci, sportiva din Republica Cehă face hold și trece în avantaj, 1-0 la seturi. 17 winnere semnate de Kvitova, dublă campioană la Wimbledon, în primele 7 game-uri ale meciului. 

Cu Irina Begu deja calificată în turul 3 al ediției 2022 a turneului de la Wimbledon, tenisul românesc poate să înregistreze progrese considerabile, în ziua 4 de concurs. 

În ordine cronologică, Ana Bogdan (111 WTA), Irina Bara (122 WTA), Simona Halep (18 WTA) și Mihaela Buzărnescu (127 WTA) vor lupta pentru accederea în a treia rundă competițională.

Mihaela Buzărnescu joacă pe Terenul Central, împotriva finalistei de la Roland Garros

Ziua va fi deschisă de confruntările care se prezintă, conform calculelor hârtiei, cele mai complicate. Ana Bogdan va primi replica dublei campioane de la Wimbledon, Petra Kvitova (26 WTA), în timp ce Irina Bara își va măsura forțele cu numărul 4 WTA, Paula Badosa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!