VIDEO Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-1. Halep ajunge pentru a cincea oară în carieră în optimile turneului de la Wimbledon

Simona Halep Wimbledon 2022 Romania la Wimbledon 2022 Simona Halep Magdalena Frech Simona Halep Magdalena Frech live text Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 17:10
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 18:31

Simona Halep (18 WTA) a trecut în turul 3 al competiției de la Wimbledon de Magdalena Frech (92 WTA), trecându-și în cont a treia victorie fără set pierdut. 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-1 în setul 2

Simona Halep va juca în optimi contra învingătoarei meciului dintre Petra Kvitova și Paula Badosa. 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-1. Game, set & meci, Simona Halep! 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 5-1. Serviciul o conduce pe Simona Halep la un singur game de a treia victorie în actuala ediție a turneului de la Wimbledon. 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 4-1. A obține break nu a fost o misiune dificilă pentru Simona Halep în acest meci, care ridică tempo-ul în continuare, returnează lung și culege rezultatele erorilor neforțate ale polonezei. 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 3-1. Break confirmat cu autoritate de Simona Halep, care accelerează jocul de picioare și pare de neoprit, în schimburile de mingi care trec de 3-4 lovituri. 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 2-1. Break la a treia oportunitate procurată, reușit de Simona Halep, care a dat o ușoară impresie de mobilitate redusă în acest game. Să sperăm că nu este vorba de dureri resimțite în zona lombară, probleme care au fost recurente în cariera Simonei Halep. 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 1-1. Re-break, Magdalena Frech, iar setul doi se anunță mai echilibrat decât a fost primul, cel puțin în partea sa inițială. 

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 1-0. Break semnat de Simona Halep, la treizeci, în primul game al setului secund, care începe în manieră identică cu primul.  


Simona Halep - Magdalena Frech 6-4. Game jucat fără emoții cu serviciul și set, Simona Halep! Hold la zero care confirmă startul bun de meci, concretizat într-un avantaj care o lasă pe româncă la un singur set distanță de intrarea în a doua săptămână a turneului. 

Simona Halep - Magdalena Frech 5-4. Al treilea game consecutiv pentru poloneză, iar Simona Halep va avea a doua șansă de a-și adjudeca setul pe propria servă. 

Simona Halep - Magdalena Frech 5-3. Prim break bifat de Magdalena Frech, pe fondul unui game în care Simona Halep a comis câteva greșeli neforțate necaracteristice începutului de meci. 

Simona Halep - Magdalena Frech 5-2. Game la zero semnat de Frech, care începe să lege game-urile pe propriul serviciu. 

Simona Halep - Magdalena Frech 5-1. Simona Halep variază eficient cu serviciul și încheie hold-ul cu o servă la exterior, exersată în săptămânile dinaintea începerii turneului, alături de Patrick Mouratoglou. 

Simona Halep - Magdalena Frech 4-1. După 18 minute de joc, Frech se înscrie, în sfârșit, pe tabela de marcaj. 

Simona Halep - Magdalena Frech 4-0. Joc convingător din partea româncei, care continuă seria impecabilă din primul set. 

Simona Halep - Magdalena Frech 3-0. Dublu break, Simona Halep! Jucătoarea din Constanța se simte excelent pe teren, în acest debut de partidă, în care dictează comod derularea punctelor din spatele liniei de fund. 

Simona Halep - Magdalena Frech 2-0. Serviciul arată bine în debutul partidei pentru Halep, care confirmă break-ul cu un nou game în care a cedat un singur schimb. 

Simona Halep - Magdalena Frech 1-0. Break, Halep, la 15, în primul game al meciului. 

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) nu a pierdut set în primele două meciuri jucate pe iarba de la Wimbledon în acest an, iar numele adversarei din turul 3 îi permite, conform calculelor hârtiei, speranța de a-și continua palmaresul imaculat până în săptămâna a doua de turneu. 

Sportiva din România o întâlnește pe Magdalena Frech, din Polonia (24 de ani, 92 WTA), pe care a învins-o în turul 1 al Openului Australian, în urmă cu jumătate de an.

Simona Halep, fără meci pe arenele principale, în prima săptămână la Wimbledon 2022 

Nici Magdalena Frech nu a pierdut set în primele două runde ale întrecerii de la Wimbledon, Jucătoarea poloneză le-a învins pe Camila Giorgi (27 WTA) și Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA) cu 7-6, 6-1, respectiv 6-4, 6-4.  

Programată din nou pe Terenul Nr. 2, în afara marilor arene ale complexului de la Wimbledon, campioana ediției din 2019 speră să câștige acest meci pentru a-și fixa, în optimi, un duel cu Petra Kvitova ori Paula Badosa, care, în mod cert, îi va oferi șansa de a juca pe unul dintre cele două mari terenuri de la Wimbledon. 

Magdalena Frech traversează cea mai bună campanie avută vreodată la un turneu de mare șlem. Sportiva în vârstă de 24 de ani joacă în acest an pentru prima dată pe tabloul principal la Wimbledon. 

Halep - Frech va începe imediat după încheierea duelului dintre Gasquet și Van De Zandschulp și va fi transmis live text pe www.sport.ro. 


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!