Irina Bara Wimbledon 2022 Irina Bara Romania la Wimbledon 2022 Tenis WTA Romania Tenis

Niciodată nu e prea târziu în tenis! Irina Bara a debutat cu succes la Wimbledon, la 27 de ani. Se va duela cu Badosa în turul 2

Debut de vis pentru Irina Bara în turneul de la Wimbledon: sportiva din țara noastră s-a calificat în turul secund, unde va primi replica numărului 4 mondial, Paula Badosa. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:08
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:09

Irina Bara (27 de ani, 122 WTA) a stat doar 80 de minute pe teren pentru a obține prima victorie a carierei în turneul de la Wimbledon

La prima prezență pe tabloul principal al turneului de mare șlem din Marea Britanie, sportiva din România a dispus de Chloe Paquet, scor 6-2, 6-4 (27 de ani, 106 WTA), într-o partidă în care a câștigat 82% din punctele jucate cu prima servă. 

Irina Bara, debut victorios la Wimbledon: se apropie la 18 locuri de intrarea în premieră în top 100 WTA

În finalul meciului, Irina Bara a reușit să treacă cu brio peste un moment delicat, în care arbitrul a refuzat să ceară rejucarea unui punct, în condițiile în care jucătoarea din Ștei se afla în imediata apropiere a mingii. 

„Am fost literalmente lângă minge, nu poți să decizi asta. Vreau să chem supervizorul!”, a fost strigătul de disperare al Irinei Bara, care și-a ținut, în cele din urmă, nervii în frâu și a încheiat cu bine partida în minim de seturi. 

Cea mai bună performanță a Irinei Bara în competițiile de mare șlem rămâne turul 3, atins în ediția 2020 a turneului de la Roland Garros. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!