VIDEO Petra Kvitova, dusă pe culmile disperării de Ana Bogdan: „Mă bucur că meciul e gata, m-a terminat psihic!”

Petra Kvitova Ana Bogdan Ana Bogdan Wimbledon 2022 Petra Kvitova Wimbledon Romania la Wimbledon 2022 Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:15
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 15:20

Ana Bogdan a reușit o revenire incredibilă în setul doi al meciului cu Petra Kvitova, salvând mingi de meci și câștigând 5 game-uri consecutiv, de la scorul de 1-6, 1-5. 

Petra Kvitova (26 WTA) a câștigat în minim de seturi partida cu Ana Bogdan (111 WTA), din cadrul turului secund al competiției de la Wimbledon, scor 6-1, 7-6 (5), însă tabela de marcaj nu surprinde eficient dramatismul partidei. 

Dubla campioană de la Wimbledon a recunoscut, în interviul oferit după meci, că duelul a condus-o până la limitele sale maxime de anduranță, Ana Bogdan reușind să câștige 5 game-uri consecutiv în setul secund, când cehoaica conducea cu 6-1, 5-1. 

Ana Bogdan a salvat mingi de meci și a ratat mingi de set în rollercoaster-ul din setul 2

„Sunt ușurată că s-a terminat, în sfârșit. Nu am reușit să servesc de două ori pentru meci. Ar fi trebuit să pierd setul doi, dar cumva am reușit. 

Am dat totul în fiecare game, iar scorul primului set nu reflectă realitatea din teren. Majoritatea game-urilor jucate pe propria servă au fost foarte dure, m-au consumat psihic și cred că Ana a jucat un meci grozav. 

Chiar dacă scorul a arătat teribil pentru ea în primul set, a jucat un tenis uimitor. Nu știu cum am reușit, dar am făcut-o și pe asta.

A fost dur mental și fizic și mă bucur că s-a terminat,” a declarat Petra Kvitova, în interviul oferit pe suprafața de joc, imediat după finalizarea confruntării. 

În turul 3, Petra Kvitova se va duela cu Paula Badosa, care a învins-o în runda a doua pe Irina Bara, scor 6-3, 6-2. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!