FOTO Rafael Nadal, spectator de lux la El Clasico: ibericul ratează dubla Indian Wells-Miami. Când ar putea să revină în circuit

rafael nadal El Clasico Roland Garros Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 17:55
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 17:52

Rafael Nadal nu concepe să nu încerce apărarea titlului cucerit la Roland Garros, în 2022.

Prezent în tribunele Stadionului Santiago Bernabeu pentru a urmări manșa întâi a semifinalei din Cupa Regelui, disputată de Real Madrid și Barcelona, Rafael Nadal (36 de ani) a declarat că recuperarea sa decurge mai lent decât și-ar dori.

Eliminat în turul secund al Openului Australian, tenismenul din Manacor a suferit la Melbourne o ruptură musculară la nivelul piciorului stâng, care îl împiedică să participe în dubla ATP Masters 1000 Indian Wells - Miami, programată în luna martie.

Rafael Nadal va reveni la mijlocul lunii aprilie în circuitul ATP, în cel mai bun scenariu

Vorbind despre momentul revenirii în circuitul ATP, „Regele Zgurii” a declarat că are nevoie de răbdare, dar speră să poată juca la Monte Carlo, Barcelona ori Madrid, ca prim turneu pregătitor de zgură, înaintea celui de-al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.  

„Săptămână cu săptămână, verificăm cum evoluează situația. Dauna din Australia a fost însemnată: o mare ruptură musculară, într-o zonă care se recuperează dificil. 

Trebuie să fiu răbdător. Calendarul e dur și nu mai am 20 de ani. Nu știu când voi reveni în circuit, dacă va fi la Monte Carlo, Barcelona ori Madrid. Vreau să joc cât de curând posibil și o voi face, când voi putea,” a declarat Rafael Nadal, notează jurnalistul Jose Morgado. 

Rafael Nadal a cucerit, în 2022, titlul de campion la Roland Garros pentru a 14-a oară în carieră. 18 participări a bifat Nadal pe zgura pariziană, în proba de seniori. 


Fenomenul 'Rafael Nadal'! Dezvăluiri de la Jocurile Olimpice din 2008: „Niciun sportiv participant la deschidere nu era concentrat, toți voiau poză cu el!” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!