Back in business? Indiciul prin care Simona Halep își anunță implicarea în tenisul mondial

Simona Halep Simona Halep Instagram Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 11:00
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 11:00

Simona Halep și-a schimbat abordarea în ce privește prezența sa în mediul online.

Simona Halep (31 de ani, 19 WTA) ocupă în continuare un loc în primele douăzeci de jucătoare ale lumii, în ciuda faptului că se împlinesc șase luni de când nu a mai jucat un meci oficial de tenis.

În așteptarea unui verdict care să îi confere șansa de a juca tenis profesionist, sportiva din Constanța a făcut schimbări notabile de abordare, în ce privește prezența sa în mediul online.

Simona Halep a decis să urmărească mai mulți tenismeni pe Instagram

Dacă până de curând Simona Halep și-a continuat tradiția de a urmări doar o mână de oameni pe Instagram, dubla campioană de Grand Slam a decis să se apropie mai mult de un număr mai mare de persoane implicate în tenisul mondial ori în viața sa personală.

În 2019, Simona Halep urmărea doar două conturi, pe cele deținute de antrenorul său, Darren Cahill și Mark Selby, jucătorul de snooker, în timp ce într-o altă perioadă a urmărit-o inclusiv pe fiica fostului său tehnician, Tahlia Cahill.

Sakkari, Tomljanovic, Chardy și Lajovic, printre jucătorii urmăriți de Simona Halep

Până de curând, în 2022 și în prima lună a noului an, Simona Halep îl urmărea pe actualul său antrenor, Patrick Mouratoglou, pe sparring partner-ul Arnaud Restifo și contul companiei Top Court.

Totul s-a schimbat în ultimele zile, când Simona Halep a crescut numărul de conturi urmărite de la 3 la 21. 

Printre persoanele recent urmărite de Simona Halep se numără tenismenii Alize Cornet, Alexandra Cadanțu-Ignatik, Carla Suarez Navarro, Maria Sakkari, Ajla Tomljanovic, Jeremy Chardy și Dusan Lajovic.

24 de titluri are Simona Halep în palmares, dintre care cele mai importante, cucerite la Roland Garros, în 2018 și la Wimbledon, în 2019. 


Revine Simona Halep în martie? Declarația marcantă făcută de Monica Niculescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!