Tenis

GALERIE FOTO Până și Zlatan ar fi impresionat! Cum s-a putut poza Andreea Prisăcariu pe Twitter: algoritmul a luat-o razna

Andreea Prisăcariu și-a răsfățat fanii cu o serie de imagini sexy, publicate pe Twitter. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 09:42
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 10:19

Liniștea dintre sezoane nu este niciodată completă în tenis. Dacă jucătorii de top au luat o pauză în luna noiembrie, după care au început pregătirile de pre-sezon, câteva dintre jucătoarele din prima sută mondială, printre care Ana Bogdan, din România mai participă la turnee ca Challenger-ul ITF de la Limoges.

În țară, Andreea Prisăcariu, care și-a deschis cont de Twitter doar în urmă cu trei luni, se pregătește de noul sezon, dar nu fără a uita să fie sexy pentru urmăritorii săi. Cele 23,200 de persoane care o urmăresc pe Twitter în acest moment au fost răsfățați cu o serie de imagini hot pe care sportiva legitimată la CS Dinamo București le-a publicat.

Andreea Prisăcariu, serie de imagini hot postate pe Twitter

De departe, cea mai de succes fotografie a fost cea în care Andreea Prisăcariu a purtat un tricou cu AC Milan, pe al cărui spate era imprimat numele fotbalistului său preferat, Zlatan Ibrahimovic.

„Anti-glonț, #11Supremo”, a scris Andreea Prisăcariu în descrierea pozei. Imaginea a strâns aproximativ 2,000 de aprecieri și 156 de redistribuiri și a contribuit la mărirea numărului de persoane interesate de ultimele actualizări ale Andreei Prisăcariu pe Twitter. 

Modifică setările cookies