Tenis

Își trăiește visul de microbist! Novak Djokovic a fost vizitat la Torino de Paolo Maldini și Zlatan Ibrahimovic

Novak Djokovic s-a pozat alături de două legende ale clubului de fotbal pe care îl îndrăgește, AC Milan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 14:24
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 14:35

Novak Djokovic nu are doar Piemontul la picioare, ci și Lombardia. Calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Torino fără să fi pierdut set, liderul mondial s-a întâlnit în cadrul competiției cu două dintre legendele clubului de fotbal pe care îl susține fervent, AC Milan, anume Paolo Maldini și Zlatan Ibrahimovic.

Ambii s-au deplasat la Torino pentru a urmări câteva dintre meciurile jucate de Novak Djokovic în faza grupelor. De-a lungul săptămânii, campionul Australian Open, Roland Garros și Wimbledon a trecut de Casper Ruud (7-6, 6-2), Andrey Rublev (6-3, 6-2) și de Cameron Norrie (6-2, 6-1). 

Fundașul legendar al echipei milaneze i-a făcut un cadou de Crăciun memorabil tenismenului din Serbia, dăruindu-i un tricou de joc semnat. 

Ibrahimovic și Maldini s-au pozat alături de Djokovic la Torino


În seara zilei de sâmbătă, 20 noiembrie, Novak Djokovic nu va putea urmări, din păcate, evoluția echipei sale favorite, în deplasarea pe care AC Milan o va juca la Florența, pe Stadionul Artemio Franchi, începând cu ora 21:45, întrucât jucătorul sârb va juca în penultimul act al Turneului Campionilor de la ora 22:00.

Milanezii au făcut deplasarea la Florența cu trenul de mare viteză, între primele imagini publicate pe rețelele sociale regăsindu-se și Ciprian Tătărușanu, omul care a salvat-o pe AC Milan în derby-ul orașului, în urmă cu două săptămâni. 

Djokovic vs. Zverev, pentru un loc în finala Turneului Campionilor

Djokovic se va duela cu Alexander Zverev, numărul 3 mondial și jucătorul care i-a frânt visul de a cuceri medalia de aur la Jocurile din această vară de la Tokyo. 

Scorul întâlnirilor directe dintre Novak Djokovic și Alexander Zverev este favorabil sârbului, 7-3. Învingătorul partidei va juca în finală cu jucătorul mai bun al semifinalei dintre Daniil Medvedev și Casper Ruud. 

Modifică setările cookies