GALERIE FOTO Andreea Prisăcariu, apariție electrică la Transylvania Open: cum și-a făcut intrarea pe terenul de joc

Transylvania Open Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu sexy Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 19:12
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 20:08

Andreea Prisăcariu a pierdut primul meci jucat vreodată pe tabloul principal al unei competiții WTA. 

Andreea Prisăcariu a pierdut primul meci jucat vreodată pe tabloul principal al unei competiții WTA. Sportiva în vârstă de 21 de ani, număr 342 mondial a fost învinsă de Lesia Tsurenko (32 de ani, 127 WTA), scor 7-5, 6-2 în primul tur al Openului Transilvaniei

Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Dinamo București și-a făcut apariția pe teren într-un stil electric, purtând un echipament sportiv care a atras privirile telespectatorilor. 

Andreea Prisăcariu a pierdut primul meci jucat în carieră pe tabloul principal al unui turneu WTA


Marea slăbiciune a Andreei Prisăcariu în acest prim joc în WTA a fost serviciul. Tsurenko a reușit 8 break-uri de-a lungul partidei, câte 4 în fiecare set. În schimb, Prisăcariu a semnat doar 5 break-uri, într-o partidă în care returul a făcut diferența, dar apărarea jucătoarei din Ucraina s-a dovedit, în final, mai rezilientă.

A fost primul meci jucat de Andreea Prisăcariu pe tabloul principal al unui turneu WTA, după ce sportiva din Iași sfârșea eliminată în calificările întrecerii WTA de la București din 2018. 

Din cele 8 jucătoare pe care le are pe tabloul principal, România a pierdut două în prima zi de concurs, Alexandra Ignatik cedând o partidă în trei seturi cu Anna-Lena Friedsam, scor 7-5, 4-6, 4-6, în vreme ce Andreea Prisăcariu nu a reușit să îi ia set Lesiei Tsurenko.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!