Andreea Prisacariu Bucuresti travel fashion Tenis

GALERIE FOTO Haz de necaz cu Andreea Prisăcariu. Cum a sperat să fenteze jucătoarea de tenis traficul din București

Andreea Prisăcariu a postat pe Twitter un cadru din "filmul" pe care-l joacă zi de zi, spre ședințele de antrenament.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 11:30
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 12:07

Tenisul nu-i schimbă pe unii sportivi, asta arată și Andreea Prisăcariu (335 WTA la simplu / 221 WTA la dublu). Nonconformită și mereu deschisă când vine vorba despre viața sa, jucătoarea de tenis legitimată la CS Dinamo a făcut sacrificii într-un sport dificil, care îi presează pe părinții protagoniștilor să investească enorm pentru a le construi copiilor săi un mediu compatibil cu marea performanță.

Andreea Prisăcariu, prin labirintul spre antrenamente

Foști jucători precum Andrei Pavel sau Irina Spîrlea povesteau cum în juniorat mergeau cu autocarul sau cu trenul distanțe lungi, la turnee, iar Monica Niculescu a fost văzută de multe ori prin București mergând cu tramvaiul alături de antrenorul său, Călin Ciorbagiu, spre antrenamente. 

  • Andreea Prisacariu sexy

Și Andreea Prisăcariu alege să se deplaseze spre ședințele de pregătire cu mijloacele de transport în comun din aglomeratul București. Într-o postare pe rețelele de socializare, sportiva a postat o fotografie care o înfățișează într-un autobuz din Capitală, spre antrenament, cu termobegul specific jucătorilor de tenis. 

Andreea Prisăcariu, "Travel Fashion"

"Travel Fashion with Andreea", a fost mesajul sugestiv scris de Prisăcariu, iar postarea a stârnit nenumărate comentarii, unele de apreciere, dar și glumițe ieftine ale unor urmăritori care ignoră sacrificiile făcute de jucătorii de tenis și de sportivi, în general.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies