Tenis

„Andreea Prisăcariu a cucerit inimile a 12 milioane de sârbi!” Sportiva dinamovistă, înnebunită după Novak Djokovic

Andreea Prisăcariu, lăudată în presa din Serbia, după ce a susținut echipa lui Novak Djokovic în Cupa Davis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 15:22
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 15:28

Mare admiratoare a liderului ATP, Andreea Prisăcariu i-a impresionat pe sârbi, care au ajuns să îi dedice un întreg articol. Susținând echipa Serbiei în Cupa Davis și urmărindu-l atent pe Novak Djokovic, sportiva legitimată la CS Dinamo București a ajuns în atenția vecinilor. 

Sârbii au dezvăluit că Andreea Prisăcariu le-a cucerit inimile, prin postările pro-Serbia pe care le-a publicat pe Twitter.

Serbia, eliminată de Croația în semifinalele Cupei Davis


„Andreea Prisăcariu este una dintre cele mai mari fane ale lui Novak Djokovic și ale echipei noastre de tenis. Djokovic are milioane de admiratori în toată lumea, iar mulți dintre ei sunt chiar jucători de tenis. Una dintre admiratoare este și una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume, Andreea Prisăcariu, din România, care în prezent ocupă locul 215 mondial.

Prisăcariu arată provocator pe teren, se machiază și poartă haine în combinații de culori provocatoare. Cât îl adoră pe Djokovic putem vedea din clipul în care Serbia învinge Kazahstanul cu 2-0 și se califică în semifinalele Cupei David, cu Novak evoluând și la simplu, și la dublu. Andreea a postat pe contul de Twitter imagini din meciul cu Kazahstan, unde a pus emoticons cu drapelul Serbiei și inimioare.

Fără niciun dubiu, Andreea a câștigat inimile a 12 milioane de sârbi după acest gest, câți există în toată lumea, incluzând diaspora,” au scris sârbii de la Telegraf, citați de Digi Sport

Între timp, Serbia lui Novak Djokovic a fost eliminată din competiție, în faza semifinalelor, scor 2-1, de către Croația. Adversarii balcanicilor din finală vor fi echipa mai bună a confruntării dintre Germania și Federația Rusă. 

Modifică setările cookies